Jump to content

Pogodite autora bez guglanja

Featured Replies

• Author

Misliš "yes"! :mad:

• Author

Ajde Pejsi, zadaj ti jednog, pa da spijemo!

Topik je odlican jer me odusevljava nivo Arbajtmenovog i Sajmovog poznavanja nase pisane javne reci. Pravi somelijeri, da tako kazem. :DJa idem da spavam. Ako budem mogla jer tugujem. Laku noc, drugari!!!

Edited by MayDay

• Author

:smoris:

Evo da ja pokušam

Svedoci smo da naši klinci svakodnevno osvajaju medalje na najvećim svetskim takmičenjima u znanju, ali im to nije nikakva preporuka za dolazak na bilo koju odgovornu funkciju u državi. Dok oni pakuju kofere i nepovratno odlaze preko granice, zemlja ostaje u rukama stranačkih poltrona i neznalica. Zato i imamo ministre koji se otvoreno hvale kako ne čitaju knjige. Znanje i rad ovde nisu recept za napredak u karijeri, već koga znaš i s kim si. Obrazovanih nestranačkih ljudi političari se sete samo pred izbore, kada ih navodno pozivaju da se uključe u upravljanje državom, ili im mažu oči nekakvim nacionalnim planovima za mlade, koji posle skupljaju prašinu po fiokama. Da ne bude zabune, nisu baš svi pametni i sposobni otišli iz Srbije. Mnogi su još uvek ovde, ali su i oni ćušnuti u stranu, osim ako nisu potpisali partijsku pristupnicu i odlučili da više ne slušaju svoju pamet, već šta im se kaže „odozgo”. Negativna selekcija izjeda ovo društvo i stvara nepoverenje građana u državu i njene institucije.Zato su Srbiji pod hitno potrebni novi ljudi koji će je povesti u pravom smeru. Nova generacija mladih koja će se boriti da se u naše društvo ponovo vrati pravi sistem vrednosti koji afirmiše znanje, poštenje, rad, talenat, solidarnost, ljubav prema narodu i državi. Takvi ljudi postoje u Srbiji ili se trenutno nalaze van njenih granica. Na nama je da se borimo da oni konačno izbiju u prvi plan. Pa da Srbija ponovo ima svoju pravu elitu.

Ovo je iz politike od pre nekoliko dana i čitao sam, ali mi stao mozak.

Možda Radulović?

Ministar Radulović? Hladno.Pisano pre par godina. Mada je vanvremensko.

Edited by pacey defender

Vidim poznat rukopis, pošto sam ga stalno čitao.

• Author

Ovo zvuči kao onaj mali Jeremićev gej laver, Nikolica Jovanović

Edited by Syme

Nije Jovanović ali jeste Politika. Na pravom si tragu, u smislu poželjnog sistema vrednosti koji otkriva u poslednjem pasusu.

• Author

Ne, čekaj, znam, to je onaj beogradski sindikalac? Onaj mali debeli, kakoseonobešezvaše?

Bravo! Feđa Dimović.

• Author

Elita ga odala!

Balada disidenta!