Turnbull Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Boshkitj je stvarno jedinstveno netalentovan za ovu igru.
Turnbull Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Ajmo nešto veselije Počeo sam da mislim dobro i onima koji meni to verovatno nisu mislili. Istočnjačka literatura, taj susret sa hrišćanstvom mi je pomogao da shvatim, i da se utešim, da su moje muke zapravo univerzalne. Trebalo je da počnem da negujem unutrašnju baštu, da ne dozvolim da postane tvrda zemlja. Trebalo je da iščistim misli. Pa i u psihoanalizi kažu da se ne leči čovek, već njegova misao. A ima i ona pesma - "Kad srce pati, misao je kriva!"
boshoku Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 nisam bio pri telefonu, soriduci simonović je po sredi
Turnbull Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 A, dobar, dobar. Aj sad ti pogodi ovog mog.
Turnbull Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 Nice try :)Nije bez osnova, to je ta smesa new age-a i pravoslavlja, ali ovo je ipak znatno manje problematična figura. 1 mejnstrim takoreći.
MayDay Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Hajde sutra cu da nastavim. Preterujem sa kasnim leganjem. Po danu cemo da se igramo!! :D
Turnbull Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=QXLzv2HXFzg
Recommended Posts