Jump to content
IGNORED

natural born rock star!

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted
Hm, on je više nekako čovek od statement-a nego nekakav rock star.
Jeste i to, ali meni je nekao bas rock star: ima 'zivotnu pricu', prepoznatljivi ajtem (cvidze), friz, etitjud... sve je tu. :cool:
na koga [boga] drugoga tacno misis :cool:
Na Dzindzer-Elvisa, na koga drugog ;)
Posted

Eldritch u raznim varijantama !ali nista bez naocala!tumblr_l9e5s92wQp1qbv00so1_400.jpgeldritch2.jpgdominion-sleeve.jpgTrajkovski, kao susta suprotnost u pojavi, ali sto se mene tice..Goran%2BTrajkoski.jpg

Posted
Jeste i to, ali meni je nekao bas rock star: ima 'zivotnu pricu', prepoznatljivi ajtem (cvidze), friz, etitjud... sve je tu. :cool:
Mož' i tako da se gleda.Svakako, nije svodljiv na jednu odrednicu.
Posted
tomwaits.jpgako majkl džekson hoće da radi za pepsi, nek obuče odelo,stavi kravatu, i sa aktn-tašnom ode u kancelariju.poz
Posted
satanpanonski0040zw.jpg
Ovo nej' dobro za mikrofon, skroz se ubalavi i mrež'ca se napuni i smrdi...
Posted

samo da prijavim da mi se džasvi kako ide topik, tj. da je dobro shvaćena ideja. možda par radikalnijih primera, al dobro, što bi rekla petrija c'est la vie

Posted

ako se ovo "radikalnijih primera" odnosilo na ivicu čuljka, puši govno; jbt, ljudi postavljaju, na topiku s ovim imenom, đon lenona, a ti ništa...Jimi_Hendrix_jpg.jpg

Posted (edited)

pa dobro jbt, ja ga ne bih nikad stavio, ali može da prođe, jebi ga original je.edit - nemam ništa protiv radikalnijih primera, ne kenjaj, samo primećujem

Edited by MocaVukotic
Posted

Osecam da treba da branim svoj izbor, a ni sam ne znam kako. Nek ostane da je Lennon samo moj rock star :)Evo da se iskupim, kacim coveka kog, cini mi se, jos niko nije kacio, a kom je DNK lanac izgledao ovakoR - SO - TC - AK - RElvis%2BPresley.jpg

Posted

jes, sladzo, njegov dnk treba da se stavi u onaj brod za svemir.i teks d seks mi je rodjeni rok star, al ne znam da li bi bilo dvesta ljudi na celom svetu koji bi se slozili sa mnom.Tex-Perkins-Singers.jpg

Posted
samo da prijavim da mi se džasvi kako ide topik, tj. da je dobro shvaćena ideja. možda par radikalnijih primera, al dobro, što bi rekla petrija c'est la vie
Nemoj prerano da se opuštaš - u svakom trenutku mogu da ti tu krnem fotku Doris i zatvorim topić.
Posted

stavi slobodno, sve poštujem