Jump to content
IGNORED

natural born rock star!


MocaVukotic

Recommended Posts

daklem,na muzici kanda malo zamrlo, a meni dosadno nešto, a tražio sam skoro za neki "projekat" (kako mi se kenja od ove reči) slike paula simonona po netu, i skontao kako taj lik dobro izgleda kao rock zvezda (ovo uslovno rečeno, ne u mick jagger smislu) na stageu a i off, pa sam se setio kako sam nekad hteo da budem kao on, a ja crnokos i bez rastavljenih kečeva, jedva 182-3 cm (meni on uvek izgledao ko da ima bar 190). bedak. ali, pade mi sad napamet da napravim kao neki malo detinjasti i budalasti topik o recimo tri naj rock stara koja ste ikad videli, na koja ste se ložili, hteli da izgledate ko oni itd. ali fora je da budu autentični, što kaže naslov natural born starovi, ne ovi izpozirani jaggeri i bowiei (mada mogu i oni itekako da budu), nego je stvar u onoj prirodnoj, nonšalantnoj rokstaroći koju nose u sebi. ja ću to sad da potkrepim primerima, pa da vidimo dal će nešto da se izrodi... ja ću mojih top 3, a vi kako hoćete, nema pravila... muški, ženski, životinje, daj sve...3. paul simonon (the clash / bass)to lice, taj "fuck all" attitude kupio me odma. i ona frizura, rokabili, što će se videti kasnije na spotu, u crnoj šulji... ufffcqf6.jpg4fps.jpgi6zc.jpgu stvari mi je najbolji, a tu sliku ne mogu lepo da nadjem u spotu I fought the law,

2. johnny thunders (new york dolls, heartbreakers, šta još sve ne / guitar)opet neverovatno lice, itlijansko, john anthony genzale pravo ime, najveći junky grada new yorka, skončao u hotelu u new orleansu u 39. godini, ali je meni bio i osto bogaqf6.jpgdu78.jpgf2g7.jpg1. keith richards (the rolling stones / guitar)ne znam šta reći, čovek koji je uveo pojam rock star u rečnikeaath.jpgqhq7.jpgxqyl.jpgšto se tiče bendova, nema benda koji je tako dobro izgledao na stageu kao the clash. apsolutni carevi. Edited by MocaVukotic
Link to comment
face koje izgledaju upravo onako kako zvuce:
e to, to sam mislio, al sam glup jebi ga. alan vega svakako iz ovog tvog izbora, i ovaj francuz basista iz stranglersa, kad peva something better change u onoj nekoj šupi od kluba... to je to, krv i znoj.
Link to comment

Ja sam malo mlađa generacija, mada ne toliko, ako je suditi iz priloženog. ElemLayne%2BStaley.jpgAnd we die young... Zatim, kao kontrapunkt, a jednako kul:Mike%2BPatton.jpg faca rođena da bude na bini i iza nje, energija, ludilo, eksperimentisanje i kurcobolja u jednom. A bez ikakve droge. I na kraju, malo old skula ipak mora:Lemmy-01.jpgPoslednji pravi matori rokenrola.

Link to comment

Od jos nepomenutih:johnny_ramone.jpgJebemmumater, ova fotka, ovako izgleda rokenrol.pg-44-iggy-pop-ap.jpegI to bas ovakav mator, izgleda zajebanije nego ikad.28.jpgOvaj je doterao umetnost rokstar imidza do savrsenstva.

Edited by Radoye
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...