boshoku Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 nadovez na kobnog bizetića: Link to comment
kobni zelaya Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 nadovez na kobnog bizetića:Ovo nisam ni slušao, liči na FJM? Link to comment
boshoku Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 aha, česta komredica na certima (ja gledo u berlinu pre par dina - bila bolja od njega, ne zajebavam) Link to comment
kobni zelaya Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Uh šta bih dao da odem na cert FJM-a, ili ono bar Fleet Foxes, eh... Link to comment
Sludge Factory Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Luba ce onog jednog, Hippie ostavljam onog drugog, a ja cu evo ovog, ocigledno jeste, ali jbg, ne moze se u rokenrol i rokstardom bez njega Link to comment
slepa živana Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 1. keith richards (the rolling stones / guitar)a znala sam da smo se negde već sreli :Dprovela sam mnoge sate pokušavajući da se pretvorim u čaka berija. nije vrijedelo... Link to comment
MocaVukotic Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 a znala sam da smo se negde već sreli :Dprovela sam mnoge sate pokušavajući da se pretvorim u čaka berija. nije vrijedelo... a ja u keitha, i čak mi je uspevalo, ali u onom najgorem smislu, know what I mean...argharghargh Link to comment
luba Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 posto mi orderka uzela pidzejku, a ionako dele prvo mesto.a pokusala sam da se pravim na kim dil kad mi jedan momak davno rekao da ga podsecam na nju, ali danas kapiram da je hteo nesto, a ja mentol nisam shvatila. Link to comment
luba Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Luba ce onog jednog, Hippie ostavljam onog drugog, a ja cu evo ovog, ocigledno jeste, ali jbg, ne moze se u rokenrol i rokstardom bez njegamogu ja obojicu :Duf, sad se setih da sam ti obecala izvestaj sa qotse. potrudicu se za vikend, obecavam. Link to comment
Sludge Factory Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 mogu ja obojicu :DDozvoljavam, ali samo ako si ti ovo fotkala :P Link to comment
luba Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 :lol:dzosui bih jos mozda i smela da pridjem. mozda. Link to comment
Bujodrag Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Luba ce onog jednog, Hippie ostavljam onog drugog, a ja cu evo ovog, ocigledno jeste, ali jbg, ne moze se u rokenrol i rokstardom bez njegaHm, on je više nekako čovek od statement-a nego nekakav rock star. Link to comment
Hippie Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Luba ce onog jednog, Hippie ostavljam onog drugog,na koga [boga] drugoga tacno misis Link to comment
Recommended Posts