MocaVukotic Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 (edited) Jordan Belfort mu je najbolja uloga do sada.. ja tu ulogu smatram pobačajem, dokaz da ne može da iznese tako veliki film. doduše, za to mu je bio potreban dobar side kick, a nije ga imao u jona-i hillu, koji jeste pomalo simpatičan lik, ali ništa više od toga, bar za sada. nije me uopšte zainteresovao za lik koji igra, u stvari obojica. edit - nisam video gol zbog vas Edited March 5, 2014 by MocaVukotic
Jimmy Kowalski Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Znam, to si napisao i na WOWS temi. Ja mislim potpuno suprotno i za Lea i za Jonaha. I za Martyja..
MocaVukotic Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Znam, to si napisao i na WOWS temi. Ja mislim potpuno suprotno i za Lea i za Jonaha. I za Martyja.. u međuvremenu sam video još jednom otprilike prvu polovinu, i sad još čvršće stojim iza svega.
Lancia Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 ja tu ulogu smatram pobačajem, dokaz da ne može da iznese tako veliki film. doduše, za to mu je bio potreban dobar side kick, a nije ga imao u jona-i hillu, koji jeste pomalo simpatičan lik, ali ništa više od toga, bar za sada. nije me uopšte zainteresovao za lik koji igra, u stvari obojica. edit - nisam video gol zbog vas meni nije ostao kao neki veliki film. valjda je trebalo da bude?¿
MocaVukotic Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 meni nije ostao kao neki veliki film. valjda je trebalo da bude?¿ teško su tročasovni filmovi mali filmovi, posebno sa pretenzijama koje ima neko ko se zove martin scorsese. dugačak, skup, ogromna cast lista, velika zvezda... nije baš mali. ali slažem se da nije uspeo, i pored svega.
luba Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 pa ne mogu, kad si pokraden to znači da si ubedljivo najbolji i svi znaju da si najbolji, i akademija zna da si ubedljivo razbio sve, ali ti ipak ne da iz nekog razloga. onda si pokraden. on je najbliže došao tome da, što kaže lancia, bude egal s nekim. i to možda jednom ili dva puta u celoj karijeri. ne kažem, može da bude nešto od njega, možda jednog dana izraste u jednog jeffa bridgesa na primer, ali tvrdim da se to još ne može pouzdano reći, posebno na osnovu poslednjih par filmova, django, the great gatsby, wolf of the wall street na primer. ispada da je bolji bio na samom početku karijere. uf. nemoj to da mi radis. al sad nesto mislim, bas je u stvari super sto se sekretaricama nije svideo dzef kao lebovski, pa nije ni nominovan.
MocaVukotic Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 uf. nemoj to da mi radis. pa ima sličnosti. i jeff je krenuo kao just another pretty face, nije imao naročito ozbiljne uloge, ali je godinama film po film stigao do toga da bude jebeni naslednik džona vejna. svi di kaprija nešto porede sa nikolsonom, ja bih mu karijeru pre uporedio sa bridgesovom. samo još da zaista i postane tako dobar glumac.
Lancia Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Kako sad, prvo kazes da mu karijera ide nizbrdo, a poredjujes sa Dzefom, cija je karijera isla uzbrdo. Moco, idi gledaj fuzbal.
Jimmy Kowalski Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 svi di kaprija nešto porede sa nikolsonom, ja bih mu karijeru pre uporedio sa bridgesovom. Porede ga sa Jackom jer ga glumacki kopira malo. Vidi se jasno po ekspresiji lica..
luba Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 a sto je super? mislila sam da me vise ne volis pa to je neka moja mozgolomka da glumci kad prerano dobiju oskara nekako odu u pravcu smirancije ili metodisanja, zavisi sta je u tom trenutku moderno holivudski. naravno da nemam nikakav argument za to, a i mislim na period od recimo kraja 1980-ih, pocetka 1990-ih.
Lancia Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 mislila sam da me vise ne volis eh nemas ni za ovo argumenta.
luba Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 pa ima sličnosti. i jeff je krenuo kao just another pretty face, nije imao naročito ozbiljne uloge, ali je godinama film po film stigao do toga da bude jebeni naslednik džona vejna. svi di kaprija nešto porede sa nikolsonom, ja bih mu karijeru pre uporedio sa bridgesovom. samo još da zaista i postane tako dobar glumac. ok, mozda ima slicnosti, ali si mi zabio noz u srce poredeci onog kog najvolim sa onim kog najmanjevolim. moj problem sa leonardom nije bejbifejs (dobro, jeste donekle), nego sto mi je vecinom neubedljiv. sem gilberta grejpa. ne svidja mi se ni met dejmon, ali mi je tisucu puta uverljiviji.
kobni zelaya Posted March 5, 2014 Posted March 5, 2014 Moja subjektivna lista DiCapriovih najboljih uloga 1. Total Eclipse 2. Aviator 3. Basketball Diaries 4. Romeo i Julliette 5. Wolf of Wall Street 6. Catch Me if You Can 7. Gillbert Grape
Recommended Posts