Bright Billy Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Kinezi naprasno resili da odrze vojnu vezbu u provinciji fudzin, koja se nalazi prekoputa tajvana. Sevaju rakete sve u 16... Inace, to je jedina kineska provincija u kojoj sam bio, njihova verzija floride recimo... 1
Tutankamon Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Bukvalno može da se zarati večeras (za 2 sata navodno sleće na Tajvan).
Rumpelstiltskin Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Naleteo negde po FB, vezba kineske avijacije prekoputa Tajvana. Malo scarry fotka. 1
theanswer Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Nikad ne reci nikad ali neće se ništa desiti sada, mada bi bila opasna ironija da Treći Svetski Rat ne izazovu ni Tramp, ni Putin ni Kim Džong Un, ni Netanjahu ni Ajatolasi ni Džon Mekejn rahmetli goreo u paklu, nego jebena Nensi Pelosi iz jebenog San Franciska.
mackenzie Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Pa jel sletila kod kineskih četnika ili nije sletila? Leti već dva dana. 1
Tutankamon Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Nije jos. Objavila je pre par sati listu mesta koje posecuje ali se na njoj ne nalazi Tajvan. E sad, to moze ali i ne mora da znaci da nece naci nacin da poseti i Tajvan (pise kako hoce da poseti trupe)...gde se sad nalazi pojma nemam.
mlatko Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 Na Havajima je bila pre dva sata.ako im odseku dostupnicu od Hawaja oćel se Japanci umešati? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted July 31, 2022 Posted July 31, 2022 odstupnicu beše ватеваNije babi prvi put da provocira Jbt 82 godine, starija od Bidena. United Seniles of AmericansInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
mlatko Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Izgleda sutra uveče kamikaza ipak slećeInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
gone fishing Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Quote Udarna grupa nosača aviona Ronald Regan (RR) uputila se u vode jugoistočno od Tajvana, saopšteno je danas iz kineskog analitičkog centra SCSPI. ameri podižu ulog, baba mora da ima neke ozbiljne prljavštine o senilnom, kada joj ovaj dozvoljava da istera svoj hir
dragance Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Nije hir, već upozorenje Kini da se ne zajebavaju da glume Putina i napadnu Tajvan, jer oni neće sedeti i pustiti ih da pokrenu rat. Kinezi odavno misle da su ovi “tigar od papira” i da se ne bi angažovali vojno oko Tajvana.
Rumpelstiltskin Posted August 1, 2022 Posted August 1, 2022 Sto, da nece Ameri da udju u otvoreni sukob sa Kitajci zbog Tajvana ?
Recommended Posts