Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

True detective

Featured Replies

:)

nailazila sam vec na teoriju da postoji problem sa mejsi, ali tvoja je daleko elegantnija

• Replies 3.7k
  • Views 296.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

ruku na srce, ovde mogu da se pročitaju ppprilično kvalitetni komentari i osvrti na pojedine aspekte serije. 

+1

kapiram zasto je nekima (pre)analiziranje totalni mood killer.

licno, jedva cekam da se sime i winnie opet ne sloze oko... bilo cega.

Edited by Patty Lee

Ja volim da gledam serije sa Vinijem, Batom i Kalaverom. :-)

+1

https://www.youtube.com/watch?v=yZcDhmgJQ2s

:lolol:

:lolol:

Nemaš pojma i nisi u pravu -_-

+1

-1

isisavaju zadovoljstvo gledanja serije, zato i preskacem to da citam.

njah... meni nesto drugo smeta & oduzima zadovoljstvo gledanja.

provalila sam da ja uopste ne mogu da gledam seriju u vremenskim razmacima tj. da cekam po nedelju dana. mislim da je ovo prva serija koju (pokusavam da) pratim ovako. 

binge watching rula.

@kojot

meni ne. njih dvojica su kao iz nekog sportskog tok šoua gde imaš dva voditelja koja se nikad ne slažu.

ovako nekako: vini stoji na braniku nerdovske posvećenosti hiper-realizmu, konzistentnosti po svaku cenu i generalne nepoverljivosti prema autorima (posebno kad podvaljuju koketiranjem sa Velikim Temama™) a Syme je uglavnom zauzet konceptualnim sadržajem i širim implikacijama viđenog.

i jedno i drugo je manje-više deo svačijeg doživljaja serije pa ne vidim zašto bi ometalo uživanje. jedino ako misliš da je bolje da utisak i uživanje ostanu na nekom neartikulisanom nivou, da se ne pomute analiziranjem... meni se bar još nije desilo da mi čitanje analiza kritika i komentara pokvari uživanje u nečemu u čemu uživam.

malkine zanimljiviji si kad kukas zbog poraza u fantaziju.

binge watching rula.

kako kad. House of Cards, recimo, je super da se odgleda za 2 dana. napravilo je za takvo gledanje, da te vozi brzo i da ne stigneš zrelije da razmisliš o onome što se dešava. Mad Men ne mogu da zamislim da gledam po 3 za redom.

Pravi True Detective topic, transcendirao je od rasprave o seriji u raspravu o raspravi o seriji.
Sad ponovo na novo čitanje postova da vidimo šta je ko zaista hteo da kaže i šta će reći na kraju.

malkine zanimljiviji si kad kukas zbog poraza u fantaziju.

jbt koji si ti stalker. šta će tek da bude kad izgubim u poslednjem kolu...

Pravi True Detective topic, transcendirao je od rasprave o seriji u raspravu o raspravi o seriji.
Sad ponovo na novo čitanje postova da vidimo šta je ko zaista hteo da kaže i šta će reći na kraju.

:lol:

@malkin

za haus se slazem, za med men ne znam jer ne gledam (probala jednom, doduse... ne ide).

Edited by Patty Lee

Jebeni HBO :fur: ili Ikom  :unsure:

Prekjuce prvo krenula slika ispred zvuka pa se sve prekinulo na 20. minutu serije...

Sta sam propustio? 

@kojot

meni ne. njih dvojica su kao iz nekog sportskog tok šoua gde imaš dva voditelja koja se nikad ne slažu.

ovako nekako: vini stoji na braniku nerdovske posvećenosti hiper-realizmu, konzistentnosti po svaku cenu i generalne nepoverljivosti prema autorima (posebno kad podvaljuju koketiranjem sa Velikim Temama™) a Syme je uglavnom zauzet konceptualnim sadržajem i širim implikacijama viđenog.

i jedno i drugo je manje-više deo svačijeg doživljaja serije pa ne vidim zašto bi ometalo uživanje. jedino ako misliš da je bolje da utisak i uživanje ostanu na nekom neartikulisanom nivou, da se ne pomute analiziranjem... meni se bar još nije desilo da mi čitanje analiza kritika i komentara pokvari uživanje u nečemu u čemu uživam.

da, kao da su iz first takea :D zanimljivo par emisija pa onda hoces da cupas kosu od smora. seriju volim da gledam bez spoljnih uticaja kada je gledam prvi put, kasnije volim da citam analize i da obratim paznju na stvari koje nisam pimetio kada sam seriju gledao prvi put. najvise iritira hiper-realizam i konzistentnost po svaku cenu. od toga moze serija da mi se smuci i to je glavni razlog zasto preskacem takve rsprave.