morgana Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 :) nailazila sam vec na teoriju da postoji problem sa mejsi, ali tvoja je daleko elegantnija
Patty Lee Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 (edited) ruku na srce, ovde mogu da se pročitaju ppprilično kvalitetni komentari i osvrti na pojedine aspekte serije. +1 kapiram zasto je nekima (pre)analiziranje totalni mood killer. licno, jedva cekam da se sime i winnie opet ne sloze oko... bilo cega. Edited February 27, 2014 by Patty Lee
Weenie Pooh Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Ja volim da gledam serije sa Vinijem, Batom i Kalaverom. :-) +1 kapiram zasto je nekima (pre)analiziranje totalni mood killer. licno, jedva cekam da se sime i winnie opet ne sloze oko... bilo cega. https://www.youtube.com/watch?v=yZcDhmgJQ2s
Кристофер Лумумбо Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 +1 kapiram zasto je nekima (pre)analiziranje totalni mood killer. licno, jedva cekam da se sime i winnie opet ne sloze oko... bilo cega. -1 isisavaju zadovoljstvo gledanja serije, zato i preskacem to da citam.
Patty Lee Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 njah... meni nesto drugo smeta & oduzima zadovoljstvo gledanja. provalila sam da ja uopste ne mogu da gledam seriju u vremenskim razmacima tj. da cekam po nedelju dana. mislim da je ovo prva serija koju (pokusavam da) pratim ovako. binge watching rula.
malkin Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 @kojot meni ne. njih dvojica su kao iz nekog sportskog tok šoua gde imaš dva voditelja koja se nikad ne slažu. ovako nekako: vini stoji na braniku nerdovske posvećenosti hiper-realizmu, konzistentnosti po svaku cenu i generalne nepoverljivosti prema autorima (posebno kad podvaljuju koketiranjem sa Velikim Temama) a Syme je uglavnom zauzet konceptualnim sadržajem i širim implikacijama viđenog. i jedno i drugo je manje-više deo svačijeg doživljaja serije pa ne vidim zašto bi ometalo uživanje. jedino ako misliš da je bolje da utisak i uživanje ostanu na nekom neartikulisanom nivou, da se ne pomute analiziranjem... meni se bar još nije desilo da mi čitanje analiza kritika i komentara pokvari uživanje u nečemu u čemu uživam.
Feindouno Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 malkine zanimljiviji si kad kukas zbog poraza u fantaziju.
malkin Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 binge watching rula. kako kad. House of Cards, recimo, je super da se odgleda za 2 dana. napravilo je za takvo gledanje, da te vozi brzo i da ne stigneš zrelije da razmisliš o onome što se dešava. Mad Men ne mogu da zamislim da gledam po 3 za redom.
Lrd Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Pravi True Detective topic, transcendirao je od rasprave o seriji u raspravu o raspravi o seriji.Sad ponovo na novo čitanje postova da vidimo šta je ko zaista hteo da kaže i šta će reći na kraju.
malkin Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 malkine zanimljiviji si kad kukas zbog poraza u fantaziju.jbt koji si ti stalker. šta će tek da bude kad izgubim u poslednjem kolu...
Patty Lee Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 (edited) Pravi True Detective topic, transcendirao je od rasprave o seriji u raspravu o raspravi o seriji.Sad ponovo na novo čitanje postova da vidimo šta je ko zaista hteo da kaže i šta će reći na kraju. @malkin za haus se slazem, za med men ne znam jer ne gledam (probala jednom, doduse... ne ide). Edited February 27, 2014 by Patty Lee
Apollo Creed Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Jebeni HBO ili Ikom Prekjuce prvo krenula slika ispred zvuka pa se sve prekinulo na 20. minutu serije... Sta sam propustio?
Кристофер Лумумбо Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 @kojot meni ne. njih dvojica su kao iz nekog sportskog tok šoua gde imaš dva voditelja koja se nikad ne slažu. ovako nekako: vini stoji na braniku nerdovske posvećenosti hiper-realizmu, konzistentnosti po svaku cenu i generalne nepoverljivosti prema autorima (posebno kad podvaljuju koketiranjem sa Velikim Temama) a Syme je uglavnom zauzet konceptualnim sadržajem i širim implikacijama viđenog. i jedno i drugo je manje-više deo svačijeg doživljaja serije pa ne vidim zašto bi ometalo uživanje. jedino ako misliš da je bolje da utisak i uživanje ostanu na nekom neartikulisanom nivou, da se ne pomute analiziranjem... meni se bar još nije desilo da mi čitanje analiza kritika i komentara pokvari uživanje u nečemu u čemu uživam. da, kao da su iz first takea :D zanimljivo par emisija pa onda hoces da cupas kosu od smora. seriju volim da gledam bez spoljnih uticaja kada je gledam prvi put, kasnije volim da citam analize i da obratim paznju na stvari koje nisam pimetio kada sam seriju gledao prvi put. najvise iritira hiper-realizam i konzistentnost po svaku cenu. od toga moze serija da mi se smuci i to je glavni razlog zasto preskacem takve rsprave.
Recommended Posts