Miljenko Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Nakanih se konacno da odgledam drugu sezonu i kritike su vam na mestu. Osnovna prica je bila previse jednostavna, pa se onda krenulo sa dodavanjem svega i svacega. Bonus je sto na kraju nisu znali kako da sve to zavrse, pa su napravili neki neo-noir kraj, koji mi je blago receno meh.
ToniAdams Posted August 21, 2018 Posted August 21, 2018 Pa to. Nisu znali kako da završe miniseriju. Scenaristički genij na delu.
Weenie Pooh Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Hey kids, remember Rust Cohle? Sećate se kako vas prva sezona TD uopšte nije tragikomično razočarala? Welp, he's back in black! Time is a flat black circle! Black Flanders, Black Flanders, I feel like Black Flanders...
Jeremija Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Zašto fundamentalno menjati formulu koja dobija?
Durruti Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Ne mere ništa da se meri sa Žicom. Žica nije serija, Žica je remek delo.
Caligula Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 (edited) Bejking bed pa odma zatim tru detektiv prva sezona a pre svega toga grlom u jagode Edited November 3, 2018 by Caligula
morgana Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 Bejking bred je nevjerojatno precijenjena serija i tu nista ne pomaze. Detektiv se, pak, gleda da se informisano opljune, a to ima svoje drazi.
Caligula Posted November 3, 2018 Posted November 3, 2018 3 minutes ago, morgana said: Bejking bred je nevjerojatno precijenjena serija ... ma ne govorim o precenjenosti, iznosim licni utisak. I kada bi je kritika pljuvala a gledanost bila nikakva, opet bi mi bila najbolja serija ikada prva sezona posebno. TD pak (prva sezona naravno) je mini remek delo, od scenarija, rezije do kastinga. Gledao sam je brat bratu cetiri ili pet puta, i uvek je kao prvi put - prosto, sve je leglo i slozilo se savrseno.
Recommended Posts