Jump to content
IGNORED

True detective

mammy two shoes

Recommended Posts

Posted

Uf al ste se raspisali bas pred Draft, ja tek malopre pogledao epizodu.

Toliko sam ravnodusan da mi je najveci utisak kad Frenk dodje kod matorog amisa da sklopi dogovor glede kamenja i kad na kraju, nacelnog dogovora, ustane i onako instiktivno podje da mu pruzi ruku, a ovaj ga iskulira. To je toliko perfidno provuceno-cist antisemitizam.

Pored toga, dalo se naslutiti da ce i Frenk morati da preudzme neku akciju, zatekoh sebe, u sceni kad otkida koznu ivicu poker stola, kako sam glasno rekao "sad ce im jebati mater" - sto je i uradio na neki nacin, ali previse naivno (kao isprazni kazino i onda rokne "jedinog" gorilu, misiiiiiiim).

Ovi troje standardno, jure nesto a nisu stigli nigde. Ovaj gine dok se ovi maze, umesto da je uzeo pandura za "taoca" dok se ne izvuce na sigurno. Takodje crnkinja bradavicom na bradi biva napunja olovom tek tako, bez upozorenja, kao da je obican pozornik.

Nema to veze za sa (anti)semitizmom. to je samo nadovezivanje na onu pricu kada mu pokojni saradnik kaze "Shake of hands doesnt mean anything to these guys!" kao eto svi gledaju kako da zajebu drugog a samo je Von stara skola koja veruje u cast, rukovanje i rec.

Posted

ok, a koji bi realno sisa imala motiv da radi protivu vona?

Posted

ima tu nešto, previše hintova da je nekad bila osipova devojka za zabavu. teško baš da je već godinama pritajeni agent, ali odigraće valjda neku neočekivanu ulogu u poslednjoj epizodi. za koju je sve izvesnije da će ličiti na finale poaroa.

Posted (edited)

Zaspao dok sam gledao ovu epizodu

Edited by Duci Simonovic
Posted

Ono dvoje dece što su preživeli smrt roditelja, čuli smo šta je bilo sa sestrom, ali nismo i šta je bilo sa bratom. I sada baš razmišljam šta ako ste u pravu za Vonovu ženu, možda je ona sin koji je odrastao. To bi objasnilo što nemaju dece.

Da li iko misli slično?

Posted (edited)

Pa valjda je brat onaj versace pimposlav iz vile?

Edited by Staklena Brada
Posted

Ono dvoje dece što su preživeli smrt roditelja, čuli smo šta je bilo sa sestrom, ali nismo i šta je bilo sa bratom. I sada baš razmišljam šta ako ste u pravu za Vonovu ženu, možda je ona sin koji je odrastao. To bi objasnilo što nemaju dece.

Da li iko misli slično?

Ima ta teorija na internetima, da je ona bivsi decko, doduse ne nuzno laurin brat

Posted

da nije malo matora za to? a i đoka bi joj falio u tom slučaju, ne idu onakve sisa i đoka.

Posted

Pa nije she-male vec potencijalno ex male.

Posted

ok.

ako to bude, td je i zvanicno najgora serija ikad.

Posted (edited)

A vonj kao zajeban a ispadne da ga veslaju ceo život svi redom...a one sise su možda porodiljske pa nam se nagoveštava da je neki osip napumpao

Edited by Duci Simonovic
Posted

ko bi dobio u borenju 1na1 samo na ruke bez oruzja, von ili mekonahi?

Posted

Rust jasno, ali u borbi sa pacovima ne bi imao sanse

Posted

frenk je i blejka raspljeskao ko pacova, zaljepio ga o zid kao ja svojevremeno poster toma kruza :wub:

Posted

ok.

ako to bude, td je i zvanicno najgora serija ikad.

Ниси гледао Sense8.