aram Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 kako mi idu na kurac ovi komentatori, od starta pricaju kao da je berdych najmanje dve klase bolji igrac
duda Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 što meč duže traje, manje su vavine šansemada, draže mi je i da izgubi danas nego da prođe u f i tamo skine gaće nadaluako osvoji, ne žalim zbog novakovog poraza, ali šanse za to su vrlo male
Timmy Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Ogavni spanski dzipsi?!!! Mislim stvarno... sta ispade od ovog dela foruma
freakns Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 što meč duže traje, manje su vavine šansemada, draže mi je i da izgubi danas nego da prođe u f i tamo skine gaće nadaluako osvoji, ne žalim zbog novakovog poraza, ali šanse za to su vrlo malepa koji god da prodje skinuce gace pred Nadalom... Wawa zato sto je Wawa a Berdych zato sto ima huge man crush na Nadala...jedina razlika je ako prodje Federer u drugom, posto ga Berdych redovno muci(voli covek Nadala pa to ti je :D), a Wawa da protiv Federera vodi 6-0, 6-0, 5-0, 40-0 bi nasao nacina da izgubiinace, uzasno dosadan mec...
duda Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 rekoh ja lepo neki dan da mi je fed poslednja uzdanica
Timmy Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Zasto sad na prenosu (posle 1:0 u 4.setu) napisase da su nove lopte. Posle 36gema se ne menjaju lopte (9+13+13+1=36)? Jel na AO nesto drugacije pravilo za zamenu loptica od 7+9+9+9... sto dodje do 34 ili su ovi samo greskom ubacili to obavestenje, a nisam video Vavrinku da pokazuje da su nove?Ako ovo jos nekog zanima, izvinjavam se ostalima :)
freakns Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 u Davis Cupu je drugacija promena, ali na AO ne bi trebala biti... nisam obracao paznju realno
Recommended Posts