Jump to content
IGNORED

Australian Open 2014 - play by play

Ros

Recommended Posts

Posted

kako mi idu na kurac ovi komentatori, od starta pricaju kao da je berdych najmanje dve klase bolji igrac

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

174

• duda

71

• freakns

62

• tsva

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

što meč duže traje, manje su vavine šansemada, draže mi je i da izgubi danas nego da prođe u f i tamo skine gaće nadaluako osvoji, ne žalim zbog novakovog poraza, ali šanse za to su vrlo male

Posted

Ogavni spanski dzipsi?!!! Mislim stvarno... sta ispade od ovog dela foruma :isuse:

Posted
što meč duže traje, manje su vavine šansemada, draže mi je i da izgubi danas nego da prođe u f i tamo skine gaće nadaluako osvoji, ne žalim zbog novakovog poraza, ali šanse za to su vrlo male
pa koji god da prodje skinuce gace pred Nadalom... Wawa zato sto je Wawa a Berdych zato sto ima huge man crush na Nadala...jedina razlika je ako prodje Federer u drugom, posto ga Berdych redovno muci(voli covek Nadala pa to ti je :D), a Wawa da protiv Federera vodi 6-0, 6-0, 5-0, 40-0 bi nasao nacina da izgubiinace, uzasno dosadan mec...
Posted

rekoh ja lepo neki dan da mi je fed poslednja uzdanica :fantom:

Posted

Zasto sad na prenosu (posle 1:0 u 4.setu) napisase da su nove lopte. Posle 36gema se ne menjaju lopte (9+13+13+1=36)? Jel na AO nesto drugacije pravilo za zamenu loptica od 7+9+9+9... sto dodje do 34 ili su ovi samo greskom ubacili to obavestenje, a nisam video Vavrinku da pokazuje da su nove?Ako ovo jos nekog zanima, izvinjavam se ostalima :)

Posted

u Davis Cupu je drugacija promena, ali na AO ne bi trebala biti... nisam obracao paznju realno