reg Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ima li Murray kondicije za set bez tie-breaka, dosta je lako Federer osvojio treci gem.Vidim da je Eurosport ostavio da ide prenos bez njihovih tj. nasih komentatora, hvala im na tome, ovaj mec ne zasluzje Banjca.
Tsai Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 'Bemti teniski mec u kojem navijam za Federera oooo ne. takav mec je nemoguc sve da igra protiv zorana lilica
duda Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 za mene je takav meč nemoguć samo kad je nadal u pitanjuznači ima kad se i za feda navija
valter Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Ne volim Mareja!!Nije teniskih kvaliteta kao Nadal,Federer,Novak,pa i Delpo,nekada mi nije jasno kako osvoji ona dva GS-a,a dizu ga u nebesa.Igra za mene dosadan tenis,najvise se brani.
valter Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 NADAL :0.6: AO!!!Nema sanse da to uradi neko od preostale trojice!
freakns Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 realno, razbio ga je Federer. 17 break sansi i 40% poena na servis Murraya, a Murray samo 2 break sanse... videlo se da britanac nije sav svoj jos protiv Lopeza. jbg, povreda je ostavila traga, bice on na max tek negde na Wimbledoneu, osim ako nekako ne pocne da razbija na sljaci...Nadal 99% osvaja. Federer i Wawa nemaju igru za njega, a Berdychu ce biti draze da uzme Nadal nego on sam
kralj Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Federer mi je oduvek bio simpatičan, a da navijam za njega sam definitivno prelomio posle vimbldonske pobede nad Samprasom. Bilo je naravno i par izuzetaka (Đoković u mladosti i naravno Tipsarević u Melburnu).Nisam siguran da je veliki autsajder protiv Rafe, iako autsajder svakao jeste.
Nesh Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Komentator sa Eurosporta (na srpskom) proglasi Federera za favorita u polufinalu (u najboljoj formi, zulj na Nadalovoj ruci), ali na kraju ipak zakljuci da ne bilo iznenadjenje ni da Nadal prodje u finale. :D
Ros Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 a zamislite kakva bi to bila nezaboravna uspomena za rodzerove cerkice da im taja osvoji pehar na tako vaznom turniru i da to one gledaju uzivo. :wub:therefore, go roger!!!
duda Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 ne znam šta da kažem na ovaj ao, antiklimaks definitivnofedereru ne želim ovaj gs, neka ćerkice gledaju snimke, ima ih dostanadalu pogotovoberdih mi je iritantan, dakle, volela bih da vidim vavu sa peharomkada bi isti stav imao kao i kada igra sa novakom, ladno bi mogao preko nadalaovako, pa još i prvo gs finale, ma nema šansepre bi berdih dobio u takvom potencijalnom meču nego vava
Yoda Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 (edited) Uopste nisam ubedjen da je Fed bez sansi protiv Nadala. Fed igra odlicno na ovom AO, Nadal sasvim prosecno zasad.Muceni Makica u AO final 2011 modu. Edited January 22, 2014 by Yoda
Ros Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Zar nisu gledale vec 2012. na Vimbldonu?male su bile tad. 2 godine ako se ne varam
Recommended Posts