Posted January 8, 201411 yr U ponedeljak startuje, a danas su već počele kvalifikacije. Bozoljac i Lajović prošli prvo kolo. Sajt
January 8, 201411 yr Na naslovnoj strani sajta izbrojala sam 8 slika Rodžera Federera i čak 4 priče koje se smenjuju po onim tačkicama. Što je mnogo, mnogo je.
January 10, 201411 yr Dobar, dobar. Uleteo je jedino Vavrinka od jačih, ali dobro nije moglo baš sve da se zaobidje.Ana ok, u delu je sa Serenom, JJ kod Maše.
January 10, 201411 yr Dobar, dobar. Uleteo je jedino Vavrinka od jačih, ali dobro nije moglo baš sve da se zaobidjene da nije mogao bas sve da zaobidje, vec nije bilo teorije sve da zaobidje :Dmorao mu je doci neko od cetvorke Delpo, Federer, Birdshit, Wawa. nekako mi Wawa tu izgleda kao najbolje resenje... pa onda jos i Murraya izbegao u polufinalu...Rafa zato Delpo u 1/4 finalu, Murray u 1/2 finalu, a i otvara sa Tomicem!
January 10, 201411 yr ali Federerov zreb je vrh :Hail:projektovano:Duckworth, Lepi Rade, Verdasco, Tsonga, Murray, Nadal, Djokovicbolje mu je da oma ispadne i pocne da se sprema za Dubai :D
January 13, 201411 yr Has izgubio od Garsije Lopeza i sjebao mi kvotu 114. Tomi, majonezu jedan... :/