April 28, 20215 yr 5 hours ago, Skyhighatrist said: Ja odustao odavno, jebote deca mi se poženila, stigli unuci, oni još drve... Nema tog Mejsija koji može da nosi ulogu 12 godina... Ja pogledao tako napreskok, ne znam cak ni iz koje sezone, par epizoda i izgledalo mi zanimljivo. Ali sad kad vidim, koliko toga ima, dzaba mu, jedva sam se na Sopranose odlucio da krenem.
September 4, 2025Sep 4 Doterao do 8 sezone SAD verzije. Postaje negledljivo woke. Odgledaću do kraja, svakako ali baš postaje ogoljena propaganda.
September 4, 2025Sep 4 2 hours ago, Hamlet Strašni said:Doterao do 8 sezone SAD verzije. Postaje negledljivo woke. Odgledaću do kraja, svakako ali baš postaje ogoljena propaganda.Rekao bih da je to taman i mera.Mi smo isto doterali dotle, poceli 9. sezonu, to je nekako bilo bas mucenje (moze isto biti i zato smo hevi bindzovali) a onda smo videli na netu da se Fiona ne vraca posle kraja 9 sezone i tu smo rekli finito
September 4, 2025Sep 4 1 minute ago, lord_s said:Rekao bih da je to taman i mera.Mi smo isto doterali dotle, poceli 9. sezonu, to je nekako bilo bas mucenje (moze isto biti i zato smo hevi bindzovali) a onda smo videli na netu da se Fiona ne vraca posle kraja 9 sezone i tu smo rekli finitoIspravljam se, gledam i ja devetu.