Lrd Posted April 23, 2015 Author Posted April 23, 2015 ja bi, svakako. Da, svakako, uprkos svemu. Evo, Razz je vivisekcira etički, ali čak i kad se uzme u obzir da je sve to tačno - ne može joj se odoleti. A to što nervira samo doprinosi hejtodnosu. Ali jedan od apsolutnih hitova sezone mi je RapeWalker... On mi je isto heroj & majstor. Meni je on definitivno i nepovratno prirastao za srce u prošloj sezoni kada je pljačkao Mikija, ali sad se razgoropadio i postao car univerzuma. I profesorka i Bjanka, pa i Semi, ma kraljevski likovi sve.
Razzmatazz Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Ma ne gledam to sa Fionom etički, uopšte ne naginjem na to da mora da ostane sa Gasom, neka bude sa kim god hoće. Neka i skakuće sa jednog na drugog ukoliko joj tako odgovara kao kres varijanta, one night stand, provod i tako to - sve je to za ljude. Nego što joj je danas jedan tip ceo svet, prekosutra drugi. Ispada da se emocionalno neznamkako duboko vezala, a onda ispadne da je plitko i kratkotrajno ko Frenkovo osiguranje. To je taj njen defekt (pored standardnog Galager nagona za samouništenje), tu ju je dobro pročitao Šon. Mene to nervira i odbija, praktično anulira to što je primamljiva na drugim poljima. Nedostaje mi Šila, ona je isto bila kul lik. Kad se samo setim kako je navukla onog dugokosog zeta na kinki igre (i šta je sve Frenk pretrpeo da bi se udomio :D ).. Sa druge strane, kad god vidim Moniku, ode mi pritisak u k. Ova glumica koja je tumači je fenomenalno uspela da obezbedi boost sistole i dijastole.
Lrd Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 Nije da je osuđuješ, ali kako to da toliko nema kontrolu nad svojim emocijama da voli više muškaraca™ u isto vreme, pa ne zna ni sama šta će. Jes' malo ne zna di udara i podložna je manipulaciji, ali realno - ko bi?
Razzmatazz Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 (edited) Mislim da ona nije sposobna da voli. Ne zna šta je to, isprobava, traži, misli da je našla, ali šipak. Čak se i sama pita oko toga. Nikad ona nije volela više muškaraca istovremeno, nego onog koji joj pred očima ili je makar geografski bio najbliži u tom trenutku. Edited April 24, 2015 by Razzmatazz
Lrd Posted April 24, 2015 Author Posted April 24, 2015 pa klinka je jebiga E, bravo, to je to. Ali, ne reče - bi li? :P nateracete me da odgledam ponovo <_< Da citiram čika Stoleta, da se maneš te UK verzije. Ne da nije ista liga, nego nije isti univerzum.
MancMellow Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 (edited) Da citiram čika Stoleta, da se maneš te UK verzije. Ne da nije ista liga, nego nije isti univerzum. to se slazem Ne sumnjam ja da je ta US verzija dobra serija, ali moras da razumes da za mene Shameless koji se ne odigrava u Stretfordu, a sniman u West Gortonu i u kome se Frank ne izgovara sa tvrdim "R" prosto nije Shameless -_- Edited April 25, 2015 by MancMellow
Lrd Posted April 25, 2015 Author Posted April 25, 2015 to se slazem Ne sumnjam ja da je ta US verzija dobra serija, ali moras da razumes da za mene Shameless koji se ne odigrava u Stretfordu, a sniman u West Gortonu i u kome se Frank ne izgovara sa tvrdim "R" prosto nije Shameless -_- Mani se, mani se. Dosadni su likovi u UK, isprazni, nemaju harizmu i karakter, ne liče ni na šta. A čak i kad je ista priča, u UK imaš osećaj da se ništa ne pomera. Ne znam, probaj US, razlika je ne ogromna, nego neopisiva.
elementary Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Izašla prva epizoda šeste sezone malo ranije . Nastavljamo po starom :)
Recommended Posts