Lrd Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 (edited) Stvarno je sramota što Shameless nema svoj topik. Ne da ima šta da se raspravlja o seriji, već čisto da ne bude izgubljena u bespućima Omiljenih serija.Za tačno nedelju dana nam se vraća omiljena porodica i prosto ne mogu da dočekam. Jedva sam i pogledao trejler, a nije trebalo.I ko nije gledao Shameless UK, neka se ne trudi. Samo prva sezona je kako-tako (jedva) gledljiva, ostalo je smaračina.Još malo! :)https://www.youtube.com/watch?v=lVRHFSeWImQ Edited January 5, 2014 by Lrd
nemoderisani Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 23. februara je poslednja epizoda sezone i do tada moram da izdržim. ne ide to gledanje na 7 dana.definitivno omiljena nenacrtana tv porodica
Lrd Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Kako februar? To je mesec i kusur dana. Je l' ova sezona skraćena nešto?
Belaj Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) Kako februar? To je mesec i kusur dana. Je l' ova sezona skraćena nešto?Ma jok, 6. aprila je poslednja epizoda. Edited January 6, 2014 by Belaj
Lrd Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Ma jok, 6. aprila je poslednja epizoda.Fiju, preseče mi mleko što kažu u mom kraju. :) Hvala.
Lrd Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Nesrbi već mogu da gledaju prvu epizodu na Youtubeu za džabe. Okačio SHO u promotivne svrhe.http://www.youtube.com/watch?v=xysfhP2fPv8
tazza Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 mir božji, shameless na kioscima. sad ću da proverim jel to to.
MancMellow Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 I ko nije gledao Shameless UK, neka se ne trudi.
deeps Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) Nooice.Iz nekog razloga sam očekivao seriju tamo negde u aprilu. Baš me Lrd fino obradovao kad je otvorio ovaj topic i najavio je za nedelju dana. A evo sad izlazi i ranije.Skida se. Ima i subtitle na addic7ed. Edited January 6, 2014 by deeps
Lrd Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Jebote, ja probijam granice debilizma. Ladno nisam povezao da to što je epizoda besplatno na Tjubetu znači da će se naći na torentima. A sad nekako uživam što znam da je tu, ali neka čeka. Sva sreća, sutra posao, pa imam izgovor da ne gledam odmah. :) Tedoh da ti odgovorim šaljivom slikom ili gifom ali na moj google upit™ je izletelo nešto sasvim neočekivano što ne mogu da odolim da ne okačim:Ali, stvarno, UK Shameless je meni bio negledljiv. Likovi potpuno prazni, nikakva supstanca, ništa...
MancMellow Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ma ok, meni je bilo mnogo lakse da se ufuram u fazon i setting serije, pa zato...a i pola ti je oprosteno zbog slike :D
Lrd Posted January 7, 2014 Author Posted January 7, 2014 Kapiram da si onda Ostrvljanin, i verovatno je tako sve drugačije. :)
Lrd Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Pogledao prvu epizodu u vreme u kome treba. Koliko mi je nedostajala serija, ooooo.
Defunctus Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 odlicna poslednja epizoda, kao i nova sezona generalno. samo malo smaraju fiona i debi.
Recommended Posts