Jump to content

SHAMELESS

Featured Replies

Posted
shameless-saison-3-famille-gallagher.jpgStvarno je sramota što Shameless nema svoj topik. Ne da ima šta da se raspravlja o seriji, već čisto da ne bude izgubljena u bespućima Omiljenih serija.Za tačno nedelju dana nam se vraća omiljena porodica i prosto ne mogu da dočekam. Jedva sam i pogledao trejler, a nije trebalo.I ko nije gledao Shameless UK, neka se ne trudi. Samo prva sezona je kako-tako (jedva) gledljiva, ostalo je smaračina.Još malo! :)https://www.youtube.com/watch?v=lVRHFSeWImQ

Edited by Lrd

23. februara je poslednja epizoda sezone i do tada moram da izdržim. ne ide to gledanje na 7 dana.definitivno omiljena nenacrtana tv porodica

• Author

Kako februar? To je mesec i kusur dana. Je l' ova sezona skraćena nešto?

Kako februar? To je mesec i kusur dana. Je l' ova sezona skraćena nešto?
Ma jok, 6. aprila je poslednja epizoda.

Edited by Belaj

• Author
Ma jok, 6. aprila je poslednja epizoda.
Fiju, preseče mi mleko što kažu u mom kraju. :) Hvala.
  • Author

Nesrbi već mogu da gledaju prvu epizodu na Youtubeu za džabe. Okačio SHO u promotivne svrhe.http://www.youtube.com/watch?v=xysfhP2fPv8

mir božji, shameless na kioscima. sad ću da proverim jel to to.

I ko nije gledao Shameless UK, neka se ne trudi.
:mad:

Nooice.Iz nekog razloga sam očekivao seriju tamo negde u aprilu. Baš me Lrd fino obradovao kad je otvorio ovaj topic i najavio je za nedelju dana. A evo sad izlazi i ranije.Skida se. Ima i subtitle na addic7ed.

Edited by deeps

• Author

Jebote, ja probijam granice debilizma. Ladno nisam povezao da to što je epizoda besplatno na Tjubetu znači da će se naći na torentima. :isuse: A sad nekako uživam što znam da je tu, ali neka čeka. Sva sreća, sutra posao, pa imam izgovor da ne gledam odmah. :)

:mad:
Tedoh da ti odgovorim šaljivom slikom ili gifom ali na moj google upit™ je izletelo nešto sasvim neočekivano što ne mogu da odolim da ne okačim:artworks-000018777935-92tqtk-original.jpg?6cbf23eAli, stvarno, UK Shameless je meni bio negledljiv. Likovi potpuno prazni, nikakva supstanca, ništa...

Ma ok, meni je bilo mnogo lakse da se ufuram u fazon i setting serije, pa zato...a i pola ti je oprosteno zbog slike :D

• Author

Kapiram da si onda Ostrvljanin, i verovatno je tako sve drugačije. :)

tada bio...kad je pocelo

• Author

Pogledao prvu epizodu u vreme u kome treba. Koliko mi je nedostajala serija, ooooo. happy_crying.gif

• 4 weeks later...

odlicna poslednja epizoda, kao i nova sezona generalno. samo malo smaraju fiona i debi.