February 25Feb 25 U cast Skota(Scottish Highlanders), koji su imali veliku ulogu u sirenju Britanske Imperije. stavise, mozda najbolje britanske jedinice. Na njihovu nesrecu, suvise su medjusobom bili posvadjani i podeljeni pa su ih Englezi osvojili a onda proterivaliOvo je konkretno spomenik posvecen Burskom ratu u Juznoj Africi.Ali ovakvih "skotskih(keltskih) krsteva" ima svuda na platou ispred ulaza u dvorac. Posveceni akcijama u Indiji, Africi itd.
February 25Feb 25 Nazalost, nisam uslikao kako izgleda kaldrma u Edinburgu posle kise kada sunce zasija, lep prizor.I za kraj, kada sam bio pocelo je odavanje pocasti britanskim zrtvama u Prvom svetskom ratu
June 28Jun 28 Malo Glazgova, mada kada sam bio oko stanice Bjukenen je bilo haoticno zbog gradjevinskih radova, koji su se sirili po delu centralnog GlazgovaSledeca slika gleda iz centralnog dela prema protestantskom delu, u pravcu stadiona AjbroksSlike mogu da zavaraju, Glazgov nije bas u najboljem stanju ono sto sam mogao da vidim, ogradjujem se, nisam video dosta togaSledeca slika je odmah "iznad" Seltik parka
June 29Jun 29 Jos maloKao sto sam napisao, bilo je dosta radovao od Bjukenen pa po centrlanom delu GlazgovaSledeca slika je okolina HempdenaA ovo je okolina AjbroksaMalo ispred je zapustena zgrada, mislim da je u pitanju Scottish Co-operative Wholesale Society (SCWS) Headquarters,
June 29Jun 29 mali off: juče na vikendici našao neke stare brojeve martija misterija i uzeo da čitam jedan (knjiga iz kellsa) i radnja se dešava u donegalu u irskoj i došlo mi da posetim to zeleno ostrvo.