расејан Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Да, рекли су ми да је Ајдахо довољан разлог да се измисли телепорт. После сам чуо да држава Ајдахо уопште не постоји, него је то једна марка кромпира измислила као рекламни трик.
Dr Arslanagić Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Soundtrack za Vemonthttp://youtu.be/cfTv3FpKuVs
Mil@n Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 (edited) Fenomenalne fotke. Dočarao si do koske, svaka čast.Edit: sad vidim da nisu tvoje. Jbg. :D Edited January 3, 2014 by Glas RazumaN
Dr Arslanagić Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Samo da još jednom napomenem, nisu moje (na veliku žalost).
Roger Sanchez Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Palouse. Vidjet ću to svojim živim očima prije nego krepam..
Anonymous Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Meni su bolje one gazine fotke sa početka topika od ovih nasviranih, životnije su.
pacey defender Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 (edited) Nije bilo prilike da posetim zabiti i vukojebine, tako da ću pokušati da izvučem jedan maksimum iz galerije što je napravljena u Vašingtonu i Njujorku i putu između.Pivo, hotdog iz 7-11 za 1.99 i neka sranja na televizoru. Ovo je tehnički Virdžinija, neka kafana gde smo gledali debatu Romni-Obama, kada se potonji nalupetao i svi ovi moji su sutradan bili u fazonu strepnja nam je dublja od nade.Ostatak kafane je blenuo u neku sumanutu igru koju ne razumem:A ja sam sve vreme bio u fazonuOvo je već predgrađe BaltimoraNjujork, moj prvi susret sa konceptom loiteringa.Vozite pažljivo: Edited January 4, 2014 by pacey defender
Recommended Posts