Jump to content
IGNORED

Silikonska nelagodnost

svashtabezneshto

Recommended Posts

Posted

Mene strah od ove na Dabovicevom avataru. Iskreno strah. Kao Fredija kad sam bio deca.

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

50

• Aineko

46

• Indy

39

• Dagmar

38

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Mene strah od ove na Dabovicevom avataru. Iskreno strah. Kao Fredija kad sam bio deca.
Sto bre?
Posted
bu!
Posted (edited)

cena lepote nije mala:

Ovoliko je svaka dala za operacijeJagodice 1000 evraUsne 1800 evraNos 2000 evraGrudi 5000 evraPLUS:Trajna šminka 500 evrasočiva 100 evranadogradnja kose 300 evra
Edited by teacher
Posted
Sto bre?
bu!
Jedino gore od toga da ti ova bude u krevetu je da ti bude ispod kreveta!
Posted
cena lepota nije mala:
Što? Neki daju 10k evra više za automobil koji im uopšte nije potreban.
Posted

Piše lepo da su i same radile beše u nekom klubu kao plesačice, šta li, a da su im roditelji samo dodali (kako se to i inače dešava). Znači, pošteno su zaradile.

Posted

znachi ja sam za te noseve opushteno mislila da su prirodni, valjda jer su jedini izgledali logichno :o

Posted (edited)

mene zanimajuj kako izgledaju u "kućnoj radinosti"?.. ajde ovo za "televiziju", to se spremalo danima ali kako one izgledaju kad idu u prodavnicu ili na ispit na VPŠ

Edited by eye of the beholder
Posted
mene zanimajuj kako izgledaju u "kućnoj radinosti"?.. ajde ovo za "televiziju", to se spremalo danima ali kako one izgledaju kad idu u prodavnicu ili na ispit na VPŠ
Uh, mogu da zamislim profane koji ih ispituju...Sent from my iPad using Tapatalk HD
Posted

Izgledaju isto. One su od onih što ni u sopstveni toalet ne idu nenašminkane. Mis'im, valjda je jasno da je njima izrazito stalo do toga kako izgledaju.A tu je i

Trajna šminka 500 evra
Posted

sta vam je? pa imaju i dupe i sise, ne mogu da verujem kolko ste jebeno isfolirani.

Posted
Uh, mogu da zamislim profane koji ih ispituju...
dafuq-snape-funny-70829337388.jpeg