kud u maglu Simoviću Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 kakvi crni marketinški kolači, krkaju oni budžetske praseće bajadere pa sve puca 5 1
jorma shparga Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 btw sve strane kompanije imaju manje ili vise jasno uputstvo da u medije tog tipa ( Happy ... ) nema ulaganja budzeta - uostalom i masnokosi je popio zesce po prstima za to sto nije dovoljno jasno orijentisan u sukobu civilizovanog sveta i rusije
Eleniko Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Mogu misliti koliko bratini Peconiju seva pajson za medijske budžete...
Fakundo Sava Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: kakvi crni marketinški kolači, krkaju oni budžetske praseće bajadere pa sve puca Moja općina je platila informeru 1000 evra za jednu sličicu manastira ,kao marketing da privuče turiste,samo da neće I svaka opština a ima ih preko stotinu neke se utali i samo jako ,ima se može se 1 1
fusion_ Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 8 hours ago, jorma shparga said: btw sve strane kompanije imaju manje ili vise jasno uputstvo da u medije tog tipa ( Happy ... ) nema ulaganja budzeta - uostalom i masnokosi je popio zesce po prstima za to sto nije dovoljno jasno orijentisan u sukobu civilizovanog sveta i rusije Zato idu pare iz budžeta i kompanija bliskih vlasti. Npr. svako malo ide reklama za Dis i neke slične domaće firme.
jorma shparga Posted November 6, 2024 Posted November 6, 2024 14 hours ago, fusion_ said: Zato idu pare iz budžeta i kompanija bliskih vlasti. Npr. svako malo ide reklama za Dis i neke slične domaće firme. sta sve covek ne izmisli da radi kad mu se ne radi elem, ovako izgleda top 10 oglasivaca na Happiju u oktobru, to je otprilike to sto cemu Informer u svojim najludjim snovima moze da se nada ( s tim da ovde ima bar 3 Peconijeve firme, tj iz supljeg u prazno...) Advertiser Eq. GRP SOI VITALIS MEDICINSKI CENTAR 1,070 17% TELEKOM SRBIJA 783 12% TV SHOP MEDISANA 654 10% MINISTARSTVO ZA BRIGU O PORODICI I DEMOGRAFIJU 344 5% MERCATOR S 305 5% DORMEO 305 5% MILAN BLAGOJEVIC SMEDEREVO 269 4% BIOCLINICA MEDOSAN 263 4% RUBIN 238 4% VITAL 178 3%
salerokada Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 Šta je masina.rs i ko to drži? Primetio sam ih sada sa protestima, a vidim da postoje bar zadnjih 9 godina. Iz nekog konteksta hvatam da se radi o nezavisnim, mladim novinarima, rekao bih levičarima. I da se finansiraju projektno mahom iz EU. Zna neko nešto više? Najviše me interesuje koliko su kredibilni.
Midžeta Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 Ima vec na protesti temi ova Kvirijina baljezgarija 1
renne Posted November 26, 2024 Posted November 26, 2024 kasno video, izvinjam se, danas sam u ličnom rasulu
morgana Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 (edited) On 26. 11. 2024. at 12:25, salerokada said: Šta je masina.rs i ko to drži? Primetio sam ih sada sa protestima, a vidim da postoje bar zadnjih 9 godina. Iz nekog konteksta hvatam da se radi o nezavisnim, mladim novinarima, rekao bih levičarima. I da se finansiraju projektno mahom iz EU. Zna neko nešto više? Najviše me interesuje koliko su kredibilni. nisu mladi, srednja generacija, uglavnom doslovno marksistički orijentisani (ponekad anahrono i komicno) ali po svemu ok, naročito u vezi sa ovim protestima. nisu ni profi novinari, uglavnom dolaze iz oblasti o kojima pišu. Edited November 30, 2024 by morgana 2
salerokada Posted November 30, 2024 Posted November 30, 2024 Odlično pokrivaju proteste. Na Instagramu gomila videa sa protesta. 1
DrIlic Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Kolumnista Informera presao na Euronews - https://informer.rs/tags/62260/ivan-radovanovic https://www.euronews.rs/kolumne/ivan-radovanovic/147853/kolumna-ivana-radovanovica-bitka-na-vracaru/vest 1
Recommended Posts