svashtabezneshto Posted September 27 Posted September 27 pokojni ns plus je imao nekad tu emisiju, vodio višeslav sa dva prezimena. mislim da je skupa za realizaciju 2 1 1
zorglub Posted September 28 Posted September 28 Hvala @svashtabezneshto, zaista nisam mogao da se setim ranijih primera muzičkih želja na TVu. NS+ sam izbrisao iz ROMa. 1
slepa živana Posted October 30 Posted October 30 On 29. 10. 2024. at 22:03, kud u maglu Simoviću said: jebo ih hitler jel ovo slika iz ličnog dokumenta? 1
kud u maglu Simoviću Posted October 31 Posted October 31 ne znam, moguće sad vidim da neće ni da otvori tw vrv je obrisano
msv Posted November 4 Posted November 4 Oni ne staju, Informer TV dobio dozvolu za zemaljsko emitovanje na teritoriji Beograda
FOX river Posted November 4 Posted November 4 Katastrofa! Nažalost, proćiće ispod radara zbog medijske blokade i trenutne situacije, pa će za koju godinu da dobije i nacionalnu frekvenciju. 2
jorma shparga Posted November 5 Posted November 5 Sto se gledanosti tice ovo je potpuno zanemarljivo, ni nesrecna Dodikova Una nije profitirala od lokwlne dozvole... E sad ako je ovo neko muljanje da bi mogli da im daju neku kintu iz javnih nabavki to je druga solja caja mada ne znam cemu, ionako kradu bez pardona i sve je njihovo.
AcaRadio Posted November 5 Posted November 5 U nekoj dodatnoj gledanosti i nije poenta, već u činjenici da su dobili dozvolu "za gledanje na antenu" tj. da su sada dostupni besplatno svima u BG i okolini...i što je najbitnije - sada koriste javno dobro, a to im je bio cilj. 1
FOX river Posted November 5 Posted November 5 Možda im je jedan od ciljeva deo kolača od marketinga na nacionalnim frekvencijama, a širi region Beograda samo usputna stanica.
Recommended Posts