September 27, 2024Sep 27 pokojni ns plus je imao nekad tu emisiju, vodio višeslav sa dva prezimena. mislim da je skupa za realizaciju
September 28, 2024Sep 28 Hvala @svashtabezneshto, zaista nisam mogao da se setim ranijih primera muzičkih želja na TVu. NS+ sam izbrisao iz ROMa.
October 30, 2024Oct 30 On 29. 10. 2024. at 22:03, kud u maglu Simoviću said: jebo ih hitler jel ovo slika iz ličnog dokumenta?
November 4, 2024Nov 4 Oni ne staju, Informer TV dobio dozvolu za zemaljsko emitovanje na teritoriji Beograda
November 4, 2024Nov 4 Katastrofa! Nažalost, proćiće ispod radara zbog medijske blokade i trenutne situacije, pa će za koju godinu da dobije i nacionalnu frekvenciju.
November 5, 2024Nov 5 Sto se gledanosti tice ovo je potpuno zanemarljivo, ni nesrecna Dodikova Una nije profitirala od lokwlne dozvole... E sad ako je ovo neko muljanje da bi mogli da im daju neku kintu iz javnih nabavki to je druga solja caja mada ne znam cemu, ionako kradu bez pardona i sve je njihovo.
November 5, 2024Nov 5 U nekoj dodatnoj gledanosti i nije poenta, već u činjenici da su dobili dozvolu "za gledanje na antenu" tj. da su sada dostupni besplatno svima u BG i okolini...i što je najbitnije - sada koriste javno dobro, a to im je bio cilj.
November 5, 2024Nov 5 Možda im je jedan od ciljeva deo kolača od marketinga na nacionalnim frekvencijama, a širi region Beograda samo usputna stanica.