svashtabezneshto Posted September 27, 2024 Posted September 27, 2024 pokojni ns plus je imao nekad tu emisiju, vodio višeslav sa dva prezimena. mislim da je skupa za realizaciju 2 1 1
zorglub Posted September 28, 2024 Posted September 28, 2024 Hvala @svashtabezneshto, zaista nisam mogao da se setim ranijih primera muzičkih želja na TVu. NS+ sam izbrisao iz ROMa. 1
slepa živana Posted October 30, 2024 Posted October 30, 2024 On 29. 10. 2024. at 22:03, kud u maglu Simoviću said: jebo ih hitler jel ovo slika iz ličnog dokumenta? 1
kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2024 Posted October 31, 2024 ne znam, moguće sad vidim da neće ni da otvori tw vrv je obrisano
msv Posted November 4, 2024 Posted November 4, 2024 Oni ne staju, Informer TV dobio dozvolu za zemaljsko emitovanje na teritoriji Beograda
FOX river Posted November 4, 2024 Posted November 4, 2024 Katastrofa! Nažalost, proćiće ispod radara zbog medijske blokade i trenutne situacije, pa će za koju godinu da dobije i nacionalnu frekvenciju. 2
jorma shparga Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Sto se gledanosti tice ovo je potpuno zanemarljivo, ni nesrecna Dodikova Una nije profitirala od lokwlne dozvole... E sad ako je ovo neko muljanje da bi mogli da im daju neku kintu iz javnih nabavki to je druga solja caja mada ne znam cemu, ionako kradu bez pardona i sve je njihovo. 1
AcaRadio Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 U nekoj dodatnoj gledanosti i nije poenta, već u činjenici da su dobili dozvolu "za gledanje na antenu" tj. da su sada dostupni besplatno svima u BG i okolini...i što je najbitnije - sada koriste javno dobro, a to im je bio cilj. 1
FOX river Posted November 5, 2024 Posted November 5, 2024 Možda im je jedan od ciljeva deo kolača od marketinga na nacionalnim frekvencijama, a širi region Beograda samo usputna stanica.
Recommended Posts