msv Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 2 minutes ago, James Marshall said: ma jasno ali da li se to uopšte gleda u stvarnosti, mislim, ono, je li kao i u fudbalu postoji pravilo bonusa, 4 stranca da moraš imati svojih toliko i toliko sati da bi bio na kablu ili je to samo pitanje prestiža i pozicije na tržištu, što je kod nas sa ovim sistemom projekata, donacija, nacionalnih frekvencija i opraštanja poreza faktički obesmišljeno Na kablu ne, sa nac. dozvolom da 1
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 za kabl nije bitno koliko programa praviš u sopstvenoj produkciji, zaista mi nije jasno gde je tu bilo kakva logika. ok da reemituješ neki program koji kupuješ bukvalno za kikiriki, tu ima love onda al da praviš bilo kakav program, i da si na kablu pa to je ravno samoubojstvu ili iza stoji neko ko ne zna šta će sa lovom 1
igoraki Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 17 minutes ago, James Marshall said: a dobro niko nema produkciju za 24 sata sopstvenog programa, ne dnevno već maltene sedmično, zato i kupuju ove dokumentarce na kilo kao Insajder ili filmove Stivena Sigala. Pa ok, ajd da skinemo 8 sati od ponoći do jutra, tu će nešto da repriziraju plus recimo dva filma dnevno i dve tri serije, to im i dalje ostaje bar 8-10 sati programa da naprave, čisto sumnjam da će biti to u stanju da izvedu u skorije vreme, osim ako neće da imaju 5 podkasta dnevno od po sat vremena, ono tri stolice,sto i stona lampa za rasvetu...al ajde da vidimo, nisam zlurad, nek piče.
James Marshall Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 2 minutes ago, igoraki said: Pa ok, ajd da skinemo 8 sati od ponoći do jutra, tu će nešto da repriziraju plus recimo dva filma dnevno i dve tri serije, to im i dalje ostaje bar 8-10 sati programa da naprave, čisto sumnjam da će biti to u stanju da izvedu u skorije vreme, osim ako neće da imaju 5 podkasta dnevno od po sat vremena, ono tri stolice,sto i stona lampa za rasvetu...al ajde da vidimo, nisam zlurad, nek piče. i to sve su mogli i do sad da rade na YT sa poluprodukcijom i trećinom troškova, realno
kud u maglu Simoviću Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 (edited) pokušali su, al je neslavno završilo kad su shvatili koliko košta prava produkcija, a zainatili se da imaju tv genijalci reše da im fotoreporteri snimaju i video kad su već na događaju pa će od toga praviti priloge, onda se ovaj vrati sa 3-4 klipa od po 10ak sekundi onda su shvatili zbog čega se ne snima video foto aparatom, zbog čega treba platiti montažera, da ti jedna eng ekipa donese dnevno plafon 3 min materijala… amateri ps to je isto uradila i nip politika devedesetih, al su doveli 5-6 najboljih tehničkih vođstava i direktora sa rts-a da naprave sistem, kad je napravljen doveli od svake fele po takođe 5-6 ljudi dok se deca ne nauče poslu Edited September 2, 2022 by kud u maglu Simoviću 1
Frank Pembleton Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Koliko sam ja čuo pre metar dana, blictv je ponudio kintu manju nego što većina ostalih daju...I onda su shvatili da morašdobru lovu iznad da ponude nekome da bi napustio postojeći posao.Mislim može njemu da se smuči u toj firmi ali malo je takvih koji bi se cimali na manju platu.Ne znam da li su shvatili pa digli lovu i našli ljude.... ... Shiit has hit the fan
jorma shparga Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Jel i dalje varijanta da cecina pudlica bude glavni na tv-u ? ako jeste, onda ce Unino olupavanje da bude samo nostalgicno secanje na tv u pokusaju ... 1
igoraki Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: tko je 🐩? sreten
Grunf Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 7 hours ago, kud u maglu Simoviću said: šta znamo o kaldrma rs? i mene zanima.
Frank Pembleton Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 šta znamo o kaldrma rs?Vesićev projekat, još jedna perionica kinte.Malo sofisticiranija ali to je to.....shiit has hit the fan.
Recommended Posts