April 24, 20222 yr stavi platu svakog meseca u drugu kovertu. u medjuvremenu rentira tri salonca u krugu dvojke. vrlo jednostavno.
April 24, 20222 yr 3 minutes ago, Lezilebovich said: Cuvene tri koverte a sta je sa mucenim hepijem, tamo je 24/7 ruska propaganda ? ali od 350 evra uštedi 1000
April 24, 20222 yr a muceni happy fercera po sistemu tako sto nadje neki kljp na netu i onda 4 analiticara, medju kojima je i dr Nestorovic, analiziraju novi svetski poredak 20tak minuta. nakon toga nadju neki drugi biser sa neta i teraju jos 20 minuta. i tako, malo po malo, napune prajmtajm od 3 sata. cak se ni muceni maric ne bavi time vec neka sojka.
April 24, 20222 yr Just now, fusion_ said: Je l to Hepi ukinuo rijaliti? Sad samo teorije zavere 24/7. odavno
April 24, 20222 yr ima neki gutić koga često dovode na hepi jel se zna koju struju zastupa, reptilijanci, ravnozemljaši, putinofil… taj je ćale koleginice pa me zanima
April 24, 20222 yr ima neki gutić koga često dovode na hepi jel se zna koju struju zastupa, reptilijanci, ravnozemljaši, putinofil… taj je ćale koleginice pa me zanimaPitaj koleginicu ali pažljivo slušaj. [emoji12]Dakle matori Gutić je bio direktor tehnike (mislim i produkcije) i nije se mešao u svoj posao.Onda je uleteo da vodi jutarnji i život mu se otvorio[emoji769].Sad je full time voditelj. ... Shiit has hit the fan
April 24, 20222 yr zaslepela ga svetla velegrada/studija vidite da je coek postao poznat. to je, u najmanju ruku, jeftinija pijaca. aaa, ja vas znam sa tv, evo 3 za 2. itd, itd
April 24, 20222 yr 8 minutes ago, Frank Pembleton said: Pitaj koleginicu ali pažljivo slušaj. Dakle matori Gutić je bio direktor tehnike (mislim i produkcije) i nije se mešao u svoj posao. Onda je uleteo da vodi jutarnji i život mu se otvorio. Sad je full time voditelj. ... Shiit has hit the fan kod peconija direktor produkcije & tehnike? to je već dijagnoza
April 24, 20222 yr kod peconija direktor produkcije & tehnike? to je već dijagnozaDa to mu je primarno[emoji769] zanimanje bilo.Ovo drugo je shvatio da ume. ... Shiit has hit the fan