fusion_ Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Ali Zorić i Uzelac ne idu ni u istu rečenicu, a kamoli da dobiju istu nagradu.
Zabalujev Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 To je strategija već godinama - pokrij sve živo. Naravno, Jugoslav i ekipa spremno prihvataju, da ne bi bili optuženi za političku pristrasnost. Santovac Stručnjak je preko okeana, taman zgodno. Videćemo, za koji mesec možda Vučić bude tvrdio kako nikada nije govorio kako je N1 Đilasova televizija, nemojte da lažete! Fino zamazivanje pred izbore, da se pokažemo pred evropskim prijateljima. 1
James Marshall Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Stručnjak je valjda Miki Sovilj, što je sad pri Frans Presu ako se ne varam.
Frank Pembleton Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Stručnjak je valjda Miki Sovilj, što je sad pri Frans Presu ako se ne varam.Da. .... Shiit has hit the fan!
Zabalujev Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Da, da, vidi stvarno. Autor teksta Jelena Zorić
Zabalujev Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Da ne propustimo i saopštenje N1, toeto. I ne samo Vučić, nego i Bilja Pilja i ostali akrepi.
Jumanji Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Koliko net vri zbog nagrade i primanje iste, ocekivala sam haos ovde.Bacio jos jednu kosku da se glodjemo i delimo. Svaka cast, nece njega niko skinuti ko zna koliko jos.
radisa Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Ja sam malo razmišljao... Da sam na mestu Zorićke, ali i bilo koga drugog iz redakcije N1, posle ovoga bi se osvrtao jedno 3 puta više nego do sad... Ovo je modus operandi, tipa država vas poštuje, sve je ok, dobri smo, a onda... Pa sećate se kako se Kum1 završava.... Jbg... Ne miriše meni ovo na dobro... Posle će biti, šta hoćete, ja mogu da mislim da ste OK, ali eto, narod percipira N1 kao izdajnike... Naćićemo onog ko je napao novinara... Jednom, možda... 3
hefaca Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Bukvalno da ne znas sta da uradis... Luz-luz
harper lee Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 2 minutes ago, radisa said: Ja sam malo razmišljao... Da sam na mestu Zorićke, ali i bilo koga drugog iz redakcije N1, posle ovoga bi se osvrtao jedno 3 puta više nego do sad... Ovo je modus operandi, tipa država vas poštuje, sve je ok, dobri smo, a onda... Pa sećate se kako se Kum1 završava.... Jbg... Ne miriše meni ovo na dobro... Posle će biti, šta hoćete, ja mogu da mislim da ste OK, ali eto, narod percipira N1 kao izdajnike... Naćićemo onog ko je napao novinara... Jednom, možda... Ma kakvi, ovo je uobicajen Vucicev trik. Sve je to isto, Gordana Uzelac, Jelena Zoric, bla, bla,... on ne bira po tome ko ga podrzava vec po profesionalnom doprinosu. Vucic to radi od prvog dana, kupuje svakog koga moze ili stvara iluziju kod naroda da ga je kupio. Da sam ja na mestu Jelene Zoric zahvalio bih se na nagradi i sacekao da mi je u ime Srbije dodeli neko ko nece vec sledeceg dana da proganja i sikanira kucu u kojoj radim. Ali nagradica-lepotica, dobro dodje u CV-ju. Dok je ovaca bice i shishanja.
Frank Pembleton Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 On tu seljački za domaću upotrebu servira žvaku za narod "preispitujete moje odluke kad donosim ukaze o ordenju i nagradama a primili ste orden".Jbga... .... Shiit has hit the fan! 2
jovanovic Posted February 15, 2021 Posted February 15, 2021 Jovana je pokazala sta treba ciniti - Menadžerka primila nagradu za P.S. Fashion, pa ih uživo optužila za mobing: Stres, pritisak, psihička neuravnoteženost...
msv Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 (Nova.rs) Moralisti, skinite se s grbače Jelene Zorić Vučić i Beba:
Frank Pembleton Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 (Nova.rs) Moralisti, skinite se s grbače Jelene Zorić Vučić i Beba: Odlična odbrana!"I za sve vas koji navodite da biste na njenom mestu odbili nagradu i priznanje za svoj rad, podsetnik – prvo treba da stignete dotle i da neko uopšte želi da vas nagradi." .... Shiit has hit the fan!
fusion_ Posted February 16, 2021 Posted February 16, 2021 Ne znam ko je taj Pero Jovović ali svi njegovi naslovi samo pokazuju da je Nova.rs opozicioni Kurir 1
Recommended Posts