jorma shparga Posted May 31, 2020 Posted May 31, 2020 sta god da gledaju, b92 ne moze da ima porast ama bas ni jednog parametra tako da su samim tim sve ove cifre za zanemariti...
April Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 22 hours ago, msv said: Media daily piše o "izvrsnom poslovanju Prve i Play radija". Navodno su u 2019. prihodi Prve skočili za 540%, a Play-a za 1100%. Nevidljiva ruka tržišta Ne, nego nema Grka da ispumpavaju lovu pred prodaju firme. Na stranu što je direktor obe firme jedan jako vredan, iskusan i organizovan operativac, Vlada Mitić, kod koga gubitaka ne može da bude. Priča se da je zatekao 20 milki neplaćenih faktura.
Caligula Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 On 18.5.2020. at 14:27, msv said: +1 Možda sam bio preoštar, gledali smo i gledaćemo pranje na centrifugu mnogo prljavijih biografija, samo su mi smešne ove priče. Cekaj bre, sad ni Tatalovicka ne valja? Au brt.
DrIlic Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 4 hours ago, April said: Na stranu što je direktor obe firme jedan jako vredan, iskusan i organizovan operativac, Vlada Mitić, kod koga gubitaka ne može da bude. Priča se da je zatekao 20 milki neplaćenih faktura. On je direktor i Prve i Kopernikusa sad?
slepa živana Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 а каква је то нова шоласова телевизија што ће да уређује георгијев? јесте то спомињали већ?
James Marshall Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 prvo, ne znam kome, čemu, šta će drugo, @Frank Pembleton nešto reče da su se istrčali oko toga, ja to pročitah da od toga neće biti ništa opipljivo u skorije vrijeme
slepa živana Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 meni je to iskočilo u nekim vestima od petka. doduše, nigde se ne spominje neki datum Quote Јунајтед група (United Group), уз Н1 и Нову С, покреће још једну кабловску телевизију. У АПР-у је 19. маја ове године регистрована фирма Newsmax Adria, чија је главна делатност производња и емитовање телевизијског програма. Као директор уписан је Слободан Георгиев, новинар недељника Време и програмски координатор Балканске истраживачке новинарске мреже (БИРН).
slepa živana Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 3 minutes ago, Lezilebovich said: ima tema učinilo mi se da sam negde na forumu nešto pročitala, ali ovaj naziv ne bih zapamtila za još tri života danke!
DrIlic Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 (edited) 1 hour ago, Frank Pembleton said: I muž ... Shiit has hit the fan... To da. Nego, on je na kcnu jos od osnivanja, ako me secanje ne vara. Pa je i povukao i zenu tamo sa niske TV5. Generalno znanja za rad na tom mestu ima. To je sto znam. Mada nikad ne bi rekao da je ostao i na KCNu, a u isto vreme i na Prvoj. Edited June 1, 2020 by DrIlic
Frank Pembleton Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 To da. Nego, on je na kcnu jos od osnivanja, ako me secanje ne vara. Pa je i povukao i zenu tamo sa niske TV5. Generalno znanja za rad na tom mestu ima. To je sto znam. Mada nikad ne bi rekao da je ostao i na KCNu, a u isto vreme i na Prvoj. On je po onome što mi kažu ljudi koji rade sa njim klasičan "srbin gazda bre".Ima izlive "vi mene oće te da prevarite e ne može", "gradićemo na buvljaku najveću luku u BG, a na vrhu televizija"... ... Shiit has hit the fan...
DrIlic Posted June 1, 2020 Posted June 1, 2020 Ja sam mislio na televizijski deo posla. To za buvljak je on smislio?
Recommended Posts