stoka Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 (edited) Čovek kada ima porodicu drugačije razmišlja. Neke granice koje je povukao kao klinac, sada polako napušta, ili diže prag tolerancije ... Ne treba osuđivati Gocka ili Živanu Šaponju, jer lako je dati otkaz, ali gde otići u njhovim godinama? Tu se, recimo, ne slažem sa Ivanom Ivanovićem, koji jeste rizikovao kada je napuštao Prvu, ali je ipak stvorio brend, profitabilni brend, on je simbol tog brenda, i računao je na to da će ga neko potražiti čim ode sa televizije ... Zato ne može da osuđuje one što su ostali na Prvoj, jer oni nemaju brend iza sebe. Budimo realni, oni nemaju ime koje će neko želeti da angažuje ... Edited March 30, 2019 by stoka
SNARC Posted March 30, 2019 Posted March 30, 2019 Pa nije da je uklesano u kamenu da moraju da docekaju starost kao spikeri. Najveci broj ljudi koje znam ne rade kao spikeri i prezivljavaju, ne umiru od gladi, traju uzdignuta cela.
Frank Pembleton Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 6 hours ago, stoka said: Čovek kada ima porodicu drugačije razmišlja. Neke granice koje je povukao kao klinac, sada polako napušta, ili diže prag tolerancije ... Ne treba osuđivati Gocka ili Živanu Šaponju, jer lako je dati otkaz, ali gde otići u njhovim godinama? Tu se, recimo, ne slažem sa Ivanom Ivanovićem, koji jeste rizikovao kada je napuštao Prvu, ali je ipak stvorio brend, profitabilni brend, on je simbol tog brenda, i računao je na to da će ga neko potražiti čim ode sa televizije ... Zato ne može da osuđuje one što su ostali na Prvoj, jer oni nemaju brend iza sebe. Budimo realni, oni nemaju ime koje će neko želeti da angažuje ... 6 hours ago, SNARC said: Pa nije da je uklesano u kamenu da moraju da docekaju starost kao spikeri. Najveci broj ljudi koje znam ne rade kao spikeri i prezivljavaju, ne umiru od gladi, traju uzdignuta cela. Realno ste obojica u pravu...
copkillah Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 (edited) 33 minutes ago, Host said: ^Zacudjujuce je digitalno nepismen za nekoga ko se time bavi. Sajt je registrovan na fizicko lice i hostovan na serveru ISPa (socijalna varijanta), a ime sajta je jedino sto ga povezuje sa americkim brabonjkom. Ovo su radikali 1/1. +1 zna se i identitet lika koji to vodi (thread u tvitu) Edited March 31, 2019 by copkillah
slepa živana Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Quote Савет Регулаторног тела за електронске медије (РЕМ) донео је одлуку да поднесе пријаву инспекцији против кабловског оператора СББ зато што и након упозорења, није вратио распоред канала у пређашње стање.
gospa buba Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 posle moze i protiv gradjana koji koriste njihove usluge. sent from bubamoto
slepa živana Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 2 minutes ago, gospa buba said: posle moze i protiv gradjana koji koriste njihove usluge. sent from bubamoto da. ili samo protiv onih koji sami raspodese logičku numeraciju kanala
Delija67 Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 kod mene rts na broju 120 i to funkcionise besprekorno
slepa živana Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 1 hour ago, Delija67 said: kod mene rts na broju 120 i to funkcionise besprekorno čekaju te bukagije! pa ne može da radi ko šta oće
Кристофер Лумумбо Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 (edited) dobar predlog, da krenu po kucama da kontrolisu logicku numeraciju. dolaze mi sad ovi iz telekoma da poprave net, nemoj da me drukaju. koja je tacno logicka numeracija? Edited April 4, 2019 by Кристофер Лумумбо
Tinman Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Ako napravis svoju listu daju.. meni je veci problem sto ne mogu da stavim parental lock na ceo kanal vec samo na emisije koje pripadaju odredjenoj kategoriji (mada se i to prevazilazi pravljenjem liste kanala)..
mraki Posted April 4, 2019 Posted April 4, 2019 Ma znam, kažem samo, mada na onom D3 mini što daju za drugi tv ne možeš ni praviti listu...
Recommended Posts