ToniAdams Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 13 hours ago, Mil@n said: Vajs i ova dva morona. Da li da pustim. Već mi aprijatno.
kud u maglu Simoviću Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 2 hours ago, ordi said: ja sam zaspala nakon 10 minuta 2 hours ago, Caligula said: Treba mu kraca i jebitacnija forma, makar dok se ne proda nekoj nezavisnoj televiziji tanko. omanuli su medij. kao kad vidiš radijsku emisiju na tv-u
ordi Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 razvodnjeno i sa viškom tzv. pošalica. ko što kaubojac reče, mora to kraće i da gađa u srž i bez pauza tipa "aaaaa šta sad kao da lupim da ispadne smešno"
Jumanji Posted February 9, 2019 Posted February 9, 2019 Manje lupanja, pogotovu van politike (ono za najstariju babu i psiha bilo odlicno) i gost, sad bar moze da dovodi pljuvace.
stoka Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Jesu li svi ovi ostali bez posla/honorara ili samo Ivanović? Ako je tako, da li se pre odluke da napusti Prvu, konsultovao sa njima ...?
Frank Pembleton Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Sad odgledah I.I. .... Na silu bas... Mislim da su potpali pod ono: Imamo kvalitetan sadrzaj nema veze kako je upakovano... E pa jbga ima veze..
ragasto Posted February 10, 2019 Posted February 10, 2019 Nešto sam malo preleteo...nema gostiju? To bi sigurno popravilo utisak...
stoka Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 (edited) Sve je to nekako tužno. Pokušavaju da deluju srećno i kuliška, ali na silu je ... Sada su na nivou gastoza i drugih jutjub "senzacija", a do juče su se baškarili u ogromnom studiju, imali čitavu Srbiju pod nogama i ugošćavali Stinga, Brajana Ferija, Stoju, Divca, Rađu, Madsena, Asantea, ... Ovo me podseća kao kada smo mi kao klinci u sopstvenoj režiji pravili svoju Kviskoteku i sklapali neku kartonsku skalameriju sa klikerima kao zamenu za takmičarske stolove sa tasterom. I ovo liči na neku dečiju žurku na kojoj klinci prave neki svoj tok-šou ... Možda je ipak vreme da priznamo da nas je vučić pobedio ... Edited February 11, 2019 by stoka
ragasto Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 Što tako mračno? Za dva dana prikazivanja ima 400000 pregleda što je u najmanju ruku dovoljno da bi se pojavili sponzori. Očigledno ide na DIY estetiku pa se zato ne simulira studio onako kako bi moglo nego se napominje kako se sve radi u dnevnoj sobi...doći će i gosti sigurno, izgradio je on sebi ime do sada. Za naše uslove ovo je verovatno prvi put da neko sa nacionalne frekvencije prelazi na YT, i prva emisija ipak izgleda sasvim ok. Gde bi nam bio kraj da je ovako nešto uradila recimo Olja Bećković
dvb-t manijak Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 On 11.2.2019. at 3:25, stoka said: Možda je ipak vreme da priznamo da nas je vučić pobedio ... Ma jok, 'ajde da verujemo u opoziciju i slobodne izbore, jer je Deda Mraz na odmoru do sledeće NG.
ragasto Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 On 11.2.2019. at 4:23, ragasto said: Za dva dana prikazivanja ima 400000 pregleda. Posle 6 dana, 768 000. Videćemo kako će se dalje razvijati.
Frank Pembleton Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Pa dobro taj broj pregleda nosi što je "novo"...
ragasto Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Da, delimično. Uskoro će i druga emisija, baš me zanima kako će ovo da se razvija. @Frank Pembleton
kud u maglu Simoviću Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 nema to šta da se razvija, format je zacrtan(srećom po one koji ga/ih gotive) ostaje samo lična inspiracija
ragasto Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Mislio sam na uspeh. Ovo je vrlo hrabar potez za naše prilike pa me zanima kako će mu ići.
Recommended Posts