February 7, 20196 yr nece biti bas da je 3%, 80% Srbije (+/- neki procenat) gleda TV preko kabla i kad uzmes da je SBB i dalje dominantan provajder dodje se do toga da ce ipak vise ljudi moci da gleda, sad da li ce gledati ne znam ali ce bar imati mogucnost... btw zanimljivo da nece na N1
February 7, 20196 yr Ne znam koji su procenti jbg ali ako je primijum paket svakako ce zaobici one najneinformisanije.
February 7, 20196 yr Ma kakav primijum paket kad je to SBB-u i Junajtedu glavno čedo među njihovim kanalima, da ne kažem flagship
February 7, 20196 yr 6 minutes ago, Caligula said: Ne znam koji su procenti jbg ali ako je primijum paket svakako ce zaobici one najneinformisanije. nije premium, osnovni kanal
February 7, 20196 yr Premium paket ti je ono što ja imam, znači SK4K + Cinestar Premiere + HBO Premium, dok sam poprilično siguran da je TOP u tzv, Start paketu, ali nek potvrdi neko ko ga ima...
February 7, 20196 yr Nemoguce da je TOP kanal nije u osnovnom ili onim najnizem EON paketu, kako se vec zove.
February 7, 20196 yr Quote Premium paket ti je ono što ja imam, znači SK4K + Cinestar Premiere + HBO Premium
February 7, 20196 yr Ovo "što nije na N1" je verovatno zato što je to najbolje i za SBB i za nju. Za njih ako u jednom trenutku uspostave "primirje" da mogu da se distanciraju, a za nju da ne mora da se uparuje sa "uređivačkom " politikom N1