jorma shparga Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 nece biti bas da je 3%, 80% Srbije (+/- neki procenat) gleda TV preko kabla i kad uzmes da je SBB i dalje dominantan provajder dodje se do toga da ce ipak vise ljudi moci da gleda, sad da li ce gledati ne znam ali ce bar imati mogucnost... btw zanimljivo da nece na N1
renne Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 19 minutes ago, Caligula said: Hm. Super, dakle videce ga 3% Srbije nije tako
Caligula Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Ne znam koji su procenti jbg ali ako je primijum paket svakako ce zaobici one najneinformisanije.
James Marshall Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Ma kakav primijum paket kad je to SBB-u i Junajtedu glavno čedo među njihovim kanalima, da ne kažem flagship
renne Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 6 minutes ago, Caligula said: Ne znam koji su procenti jbg ali ako je primijum paket svakako ce zaobici one najneinformisanije. nije premium, osnovni kanal
Jeremija Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Premium paket ti je ono što ja imam, znači SK4K + Cinestar Premiere + HBO Premium, dok sam poprilično siguran da je TOP u tzv, Start paketu, ali nek potvrdi neko ko ga ima...
Jumanji Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Nemoguce da je TOP kanal nije u osnovnom ili onim najnizem EON paketu, kako se vec zove.
Jeremija Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Just now, Milosh76 said: Utisak se vraca ili neka druga emisija?
levi Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Quote Premium paket ti je ono što ja imam, znači SK4K + Cinestar Premiere + HBO Premium
Frank Pembleton Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Ovo "što nije na N1" je verovatno zato što je to najbolje i za SBB i za nju. Za njih ako u jednom trenutku uspostave "primirje" da mogu da se distanciraju, a za nju da ne mora da se uparuje sa "uređivačkom " politikom N1
svashtabezneshto Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 ja imam start paket i imam top kanal, na 8 mestu.
Recommended Posts