James Marshall Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Laušević baš djeluje slomljeno, kakva tragična sudbina.
hefaca Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: što je najgore daje Kome?
pt 2.0 Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 (edited) 1 hour ago, Frank Pembleton said: Ja njega kad vidim zaista se skenjam, zbog cele priče, shvatam ja da je celina vrlo nijansirana. Ali zaista ostaje žal , ako ništa drugo za blistavom karijerom. Vrlo slično i kod mene. Kao da, osim tuge i tragičnosti Lauševićevog života, stalno pred očima imam fikciju nekog njegovog drugačijeg životnog puta (u kome bi taj veliki dar i talenat bio razvijan u jednoj neometanoj, neprekinutoj niti i realizovan u sjajnoj karijeri glumca) koji se nikada neće preći. I očajanje što je to tako. Život koji se nikada nije dogodio. Edited December 22, 2018 by pt 2.0
SNARC Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Nije unisten ali je ozbiljno okrnjen. Mislio sam da su ti tikovi samo deo uloge u Senkama i Korenima. Oruzje je jebena stvar.
hefaca Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 Ali je vrlo duhovit i zivahan... Emisija je bila jednako dobra kao sa balasevicem
stoka Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 (edited) Svi sa ovih prostora su manje-više skenjani, zbog devedesetih, ratova, bede, emigracije, anarhije, raspada svih vrednosnih sistema ... On je samo ispao žrtva anomičnog društva, reagovao je impulsivno i onako kako bi većina nas reagovala - pucao je u lokalnu ništariju, koja je iskoristila "novo" vreme da ispuže ispod kamena i diktira pravila normalnim i časnim ... U društvima gde se uljudnost i tolerantnost smatraju manama i otežavajućom okolnošću, batina ili utoka su jedini jezik koji bitange razumeju ... Al ajde malo da prebacimo na vedrije teme. Kao klinci nismo se baš razumeli u glumu, ali smo zavideli Laušu zbog ljubavnih scena sa Majom Mitić i Ksenijom Pajić ... Edited December 22, 2018 by stoka
kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 uhhh. ta priča je znatno komlikovanija, mislim na samu noć koja se nikad nije završila, kako je on zove u svojoj knjizi i meni su ti tikovi bili upečatljivi ostali smo uskraćeni za zenit dve glumačke veličine, i suviše za kinematografiju kao što je naša
Radoye Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: i meni su ti tikovi bili upečatljivi Meni to vise lici na pocetak parkinsonove bolesti nego na tikove, kao da gledam Majkla J. Foksa ili Muhameda Alija u vreme njegovih poslednjih borbi.
Jumanji Posted December 22, 2018 Posted December 22, 2018 To sam ja sinoc rekla... kao pocetak perkinsona, jer ono nisu tikovi, vec drhtanje :(
3opge Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 rekoh vec negde ovde na forumu, gledao sam Hadersfeld kad su dolazili u Boston, par meseci pre nego sto je Glogovac umro. Lausevica sam prepoznao negde na pola predstave, covek koji je postao senka
pbg12345 Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 9 hours ago, Jumanji said: To sam ja sinoc rekla... kao pocetak perkinsona, jer ono nisu tikovi, vec drhtanje :( a ja sam tek kod ivanovica shvatio da to covek ne glumi iz nekog razloga gledajuci korene sam mislio da je to jedan od nacina da predstavi lik
nisam ja Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 Meni ne izgleda toliko strašno s obzirom na sve. U serijama ga naprave na bolje, a drhtanje ruku nisam video da sad.
mraki Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 (edited) 1 hour ago, nisam ja said: Meni ne izgleda toliko strašno s obzirom na sve. +1 na ovo, ja tek sad gledao. Evo i snimka emisije, Laušević je od 14. minuta Edited December 23, 2018 by mraki
gospa buba Posted December 23, 2018 Posted December 23, 2018 nisam uopshte mogla da gledam. prvih par minuta i promenila. shteta svega.sent from bubamoto
Recommended Posts