Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Laušević baš djeluje slomljeno, kakva tragična sudbina. 

Posted
3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

što je najgore daje

Kome?

Posted

kome treba, a njemu koristi

Posted (edited)
1 hour ago, Frank Pembleton said:

Ja njega kad vidim zaista se skenjam, zbog cele priče, shvatam ja da je celina vrlo nijansirana. Ali zaista ostaje žal , ako ništa drugo za blistavom karijerom.

Vrlo slično i kod mene.

Kao da, osim tuge i tragičnosti Lauševićevog života, stalno pred očima imam fikciju nekog njegovog drugačijeg životnog puta (u kome bi taj veliki dar i talenat bio razvijan u jednoj neometanoj, neprekinutoj niti i realizovan u sjajnoj karijeri glumca) koji se nikada neće preći.

I očajanje što je to tako.

Život koji se nikada nije dogodio.

Edited by pt 2.0
Posted

Nije unisten ali je ozbiljno okrnjen. 

Mislio sam da su ti tikovi samo deo uloge u Senkama i Korenima. 

Oruzje je jebena stvar.

Posted

Ali je vrlo duhovit i zivahan...

Emisija je bila jednako dobra kao sa balasevicem

Posted (edited)

Svi sa ovih prostora su manje-više skenjani, zbog devedesetih, ratova, bede, emigracije, anarhije, raspada svih vrednosnih sistema ... On je samo ispao žrtva anomičnog društva, reagovao je impulsivno i onako kako bi većina nas reagovala - pucao je u lokalnu ništariju, koja je iskoristila "novo" vreme da ispuže ispod kamena i diktira pravila normalnim i časnim ... U društvima gde se uljudnost i tolerantnost smatraju manama i otežavajućom okolnošću, batina ili utoka su jedini jezik koji bitange razumeju ...

Al ajde malo da prebacimo na vedrije teme. Kao klinci nismo se baš razumeli u glumu, ali smo zavideli Laušu zbog ljubavnih scena sa Majom Mitić i Ksenijom Pajić ...

Edited by stoka
Posted

uhhh. ta priča je znatno komlikovanija, mislim na samu noć koja se nikad nije završila, kako je on zove u svojoj knjizi

i meni su ti tikovi bili upečatljivi

ostali smo uskraćeni za zenit dve glumačke veličine, i suviše za kinematografiju kao što je naša

Posted
2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

i meni su ti tikovi bili upečatljivi

Meni to vise lici na pocetak parkinsonove bolesti nego na tikove, kao da gledam Majkla J. Foksa ili Muhameda Alija u vreme njegovih poslednjih borbi.

Posted

To sam ja sinoc rekla... kao pocetak perkinsona, jer ono nisu tikovi, vec drhtanje :(

Posted

rekoh vec negde ovde na forumu, gledao sam Hadersfeld kad su dolazili u Boston, par meseci pre nego sto je Glogovac umro.

Lausevica sam prepoznao negde na pola predstave, covek koji je postao senka 

Posted
9 hours ago, Jumanji said:

To sam ja sinoc rekla... kao pocetak perkinsona, jer ono nisu tikovi, vec drhtanje :(

a ja sam tek kod ivanovica shvatio da to covek ne glumi :isuse:

iz nekog razloga gledajuci korene sam mislio da je to jedan od nacina da predstavi lik

Posted

Meni ne izgleda toliko strašno s obzirom na sve. U serijama ga naprave na bolje, a drhtanje ruku nisam video da sad. 

Posted (edited)
1 hour ago, nisam ja said:

Meni ne izgleda toliko strašno s obzirom na sve.

+1 na ovo, ja tek sad gledao.

Evo i snimka emisije, Laušević je od 14. minuta

Edited by mraki
Posted

nisam uopshte mogla da gledam. prvih par minuta i promenila. shteta svega.

sent from bubamoto