Tresko Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: jbt sve više me podsećate na onog sikjuritija sa aerodroma nt koji se slikao sa klopom Mene sve više podsećaju na Babića i Vulina.
sekretar Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Cudi me da jos nisu uveli dnevnikov dodatak kao devedestihSent from my iPhone using Tapatalk
Tresko Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Quote Lopov u gaćama propao kroz plafon restorana, tukao goste i pobegao
slepa živana Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 On 5.11.2018. at 15:03, Caligula said: Gase im emisiju? Pa jebote, zakacim ih ponekad, sasvim se uljudno shale sa Vucicem, nije to neka teska subverzija pustila sam prekjuče lagunu da čujem o čemu se radi. objasnili su u program, nisu im ugasili nego su im tražili da promene koncepciju, tako da su ih praktično naveli da daju otkaz.
Caligula Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Ja steko Bubin™ refleks, ne otvaram vise nista lakomo jel stvarno Era davi Vucica
Duci Simonovic Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Al sta ti se moze desiti, evo probaj pustiti nemoj da gledas samo slusaj.
Caligula Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Fejcbuk stereotip, sto puta potvrdjen. Iza svakog desnog komentara stoji profil sa slikom ili hrama, ili JSOa ili Putina jebo stereotip i generalizecije, to ne postoji. Stvar je potpuno ogoljena.
aram Posted November 11, 2018 Posted November 11, 2018 Novinar i književnik Velimir Ćurgus Kazimir (1948) preminuo je noćas u Beogradu. Bio je direktor je Medijskog arhiva Ebart koji je osnovan 2000. godine, saopštio je NUNS.
Recommended Posts