Apollo Creed Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 Nada Macura postaće deo Prve televizije i od ponedeljka će se uključivati u "Jutarnji program" sa Jovanom i Srđanom Nada je dala otkaz u Hitnoj pomoći i na poziv čelnika ove televizije, postala je deo njihovog jata. - Jeste, istina je to. Radiću isto ovo što sam radila na RTS-u. Biću TV lice "Prve" i prešla sam na njihovu televiziju. Već sutra ćemo imati uključenje, a od ponedeljka počinjem zvanično da radim. Biću reporterka - kaže Nada.
kurjak92 Posted May 31, 2018 Posted May 31, 2018 Just now, Apollo Creed said: Nada Macura postaće deo Prve televizije i od ponedeljka će se uključivati u "Jutarnji program" sa Jovanom i Srđanom Nada je dala otkaz u Hitnoj pomoći i na poziv čelnika ove televizije, postala je deo njihovog jata. - Jeste, istina je to. Radiću isto ovo što sam radila na RTS-u. Biću TV lice "Prve" i prešla sam na njihovu televiziju. Već sutra ćemo imati uključenje, a od ponedeljka počinjem zvanično da radim. Biću reporterka - kaže Nada. Nesto mi je u secanju da je ona davno ispunila uslove za penziju, ali joj se osladila popularnost pa nije htela da ode. Tako da tesko da je upitanju otkaz
alamo Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Ako neke želi da odvoji minut i pomogne Radio Aparatu, evo kako to može da uradi... Erste Banka i ove godine ima konkurs Superste i glasanje za projekte je u toku. Pozivam vas da podržite RadioAparat Superste i tako pomognete da nova sezona RadioAparata može da se izvede kao što su i zamislili. Od vas se očekuje da kliknete na link dole, da se ulogujete preko fejsbuka, tvitera ili gugla i kliknite na PODRŽI PROJEKAT. Hvala unapred https://www.superste.net/project/nova-sezona-radioaparata/
mraki Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 (edited) On 5.6.2018. at 18:25, kud u maglu Simoviću said: united group kupio direct mediju Ima ovde jedan dobar članak. Kako da tumačim ovo, da Djilas i dalje stoji iza DM, ili ipak ljudi bliski AV? Evo, javio se i ministar policije. Edited June 6, 2018 by mraki
kud u maglu Simoviću Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 neša slina. pa jebote sunce tajkunska hobotnica
Tinman Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: neša slina. pa jebote sunce tajkunska hobotnica On to zamišlja da je Corrado Cattani
kud u maglu Simoviću Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 3 hours ago, mraki said: Kako da tumačim ovo samo kao šolakovo širenje biznisa politička agenda mu nije bila upitna nema on nikakva posla sa av-om tj vrlo bih se iznenadio da ih bude
mraki Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 (edited) Ma za Šolaka mi je jasno, zanimalo me ko je zapravo bio vlasnik DM pre ove transakcije? I dalje Djilas, samo dobro sakriven iza ofšor kompanija, ili ipak neko drugi? Svakako ne deluje da je taj Bugarin... Edited June 6, 2018 by mraki
kud u maglu Simoviću Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 @mraki evo jednog zanimljivog osvrta na poslednju šolakovu kupovinu
radisa Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Tekst je glup samo iz jednog razloga... Ako Đilas stvarno ima Direkt Mediju i može da kontroliše 50% oglasnog prostora u srbiji, zašto bi to prodavao Šolaku?
radisa Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Just now, kud u maglu Simoviću said: možda hoće da izađe iz tog posla PA zar mu nije laše da ruši Vučića, ako ima kontrolu nad medijskim prostorom?
Recommended Posts