Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

Nada Macura postaće deo Prve televizije i od ponedeljka će se uključivati u "Jutarnji program" sa Jovanom i Srđanom

Nada je dala otkaz u Hitnoj pomoći i na poziv čelnika ove televizije, postala je deo njihovog jata.

- Jeste, istina je to. Radiću isto ovo što sam radila na RTS-u. Biću TV lice "Prve" i prešla sam na njihovu televiziju. Već sutra ćemo imati uključenje, a od ponedeljka počinjem zvanično da radim. Biću reporterka - kaže Nada.

:Hail:

Just now, Apollo Creed said:

Nada Macura postaće deo Prve televizije i od ponedeljka će se uključivati u "Jutarnji program" sa Jovanom i Srđanom

Nada je dala otkaz u Hitnoj pomoći i na poziv čelnika ove televizije, postala je deo njihovog jata.

- Jeste, istina je to. Radiću isto ovo što sam radila na RTS-u. Biću TV lice "Prve" i prešla sam na njihovu televiziju. Već sutra ćemo imati uključenje, a od ponedeljka počinjem zvanično da radim. Biću reporterka - kaže Nada.

:Hail:

Nesto mi je u secanju da je ona davno ispunila uslove za penziju, ali joj se osladila popularnost pa nije htela da ode. Tako da tesko da je upitanju otkaz

1 reporter, 2 reportera, jato reportera?

united group kupio direct mediju

Ako neke želi da odvoji minut i pomogne Radio Aparatu, evo kako to može da uradi...
Erste Banka i ove godine ima konkurs Superste i glasanje za projekte je u toku. Pozivam vas da podržite RadioAparat Superste i tako pomognete da nova sezona RadioAparata može da se izvede kao što su i zamislili. 
Od vas se očekuje da kliknete na link dole, da se ulogujete preko fejsbuka, tvitera ili gugla i kliknite na PODRŽI PROJEKAT. Hvala unapred 1f642.png

https://www.superste.net/project/nova-sezona-radioaparata/

On 5.6.2018. at 18:25, kud u maglu Simoviću said:

united group kupio direct mediju

Ima ovde jedan dobar članak.

Kako da tumačim ovo, da Djilas i dalje stoji iza DM, ili ipak ljudi bliski AV?

Evo, javio se i ministar policije. :frust:

Edited by mraki

neša slina. pa jebote sunce

:isuse:

tajkunska hobotnica

:rolf:

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

neša slina. pa jebote sunce

:isuse:

tajkunska hobotnica

:rolf:

On to zamišlja da je Corrado Cattani

3 hours ago, mraki said:

Kako da tumačim ovo

samo kao šolakovo širenje biznisa

politička agenda mu nije bila upitna

nema on nikakva posla sa av-om

tj vrlo bih se iznenadio da ih bude

Ma za Šolaka mi je jasno, zanimalo me ko je zapravo bio vlasnik DM pre ove transakcije? I dalje Djilas, samo dobro sakriven iza ofšor kompanija, ili ipak neko drugi?

Svakako ne deluje da je taj Bugarin...

Edited by mraki

@mraki

evo jednog zanimljivog osvrta na poslednju šolakovu kupovinu

25i2ips.jpg

Tekst je glup samo iz jednog razloga... Ako Đilas stvarno ima Direkt Mediju i može da kontroliše 50% oglasnog prostora u srbiji, zašto bi to prodavao Šolaku?

možda hoće da izađe iz tog posla

Just now, kud u maglu Simoviću said:

možda hoće da izađe iz tog posla

PA zar mu nije laše da ruši Vučića, ako ima kontrolu nad medijskim prostorom?