Spirit Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 (edited) A je l tačna informacija da je KKR/SBB 49% vlasnik blic.rs portala? Ne kupujem Blic ali kad ih prelistam mislim da se razlikuju po sadržaju i konceptu od sajta koji je postao pravo smetlište vesti. A ako je tacna ova informacija o vlasništu, pa sto snajka CIA ne pogura malo. Tri vesti o Natasi pa jedna usput o onome Er srbiji sa Insajdera, recimo Edit: Našao Doduše, izvor je Informer ali prenosi e-kapija Edited April 16, 2018 by Spirit
Frank Pembleton Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Prvi put čujem. Mislim da nije......shiit has hit the fan....
Frank Pembleton Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Ali evo sutra se AV sastaje sa tim CIA spijunima i sorosevim placenicima....
ultra plasticni Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 2 hours ago, Spirit said: A je l tačna informacija da je KKR/SBB 49% vlasnik blic.rs portala? Ne kupujem Blic ali kad ih prelistam mislim da se razlikuju po sadržaju i konceptu od sajta koji je postao pravo smetlište vesti. A ako je tacna ova informacija o vlasništu, pa sto snajka CIA ne pogura malo. Tri vesti o Natasi pa jedna usput o onome Er srbiji sa Insajdera, recimo Edit: Našao Doduše, izvor je Informer ali prenosi e-kapija Zato sto je Vucic Cijin covek, prosto
kud u maglu Simoviću Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 (edited) Quote United Grupa (UG), vodeci kablovski operator u pruzanju usluga televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije u jugoistocnoj Evropi, najavila je dodatna kapitalna ulaganja u Srbiji od 293 miliona evra u narednih pet godina. United Grupa je od 2014. godine u vecinskom vlasnistvu fondova kojima rukovodi vodeca svetska investiciona kompanija, KKR. Manjinski vlasnik je Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), od 2004. godine. United Grupa... Edited April 17, 2018 by kud u maglu Simoviću
katamaran Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Jel ima neke razlike izmedju Srpskog telegrafa i shitformera? Cini mi se da je full isto. Vesti prekticno i ne pratim, samo procitam naslovne ovih budalastina kad prodjem pored kioska (trudim se da i ne usporim) Koliko vidim samo kenjanju kako nas Rusi naoruzavaju i prizivaju rat. Oprem dobro.
katamaran Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 (edited) Znam da su ista govna al bas deluje da izlaze iz istog anusa. Samo logo se razlikuje. Pun kiosk fekalija, al su mi ova dva bas slicna. Severna Koreja se ne bi postidela ovakve medijske scene. Mislim da bi i njih bio blam. Edited April 17, 2018 by katamaran
Demonquill Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Anus je vodjin naravno ali redakcija i urednistvo nisu isti. Informer su DJ Vucicevic i Damir Dragic a Srpski Telegraf Milan Ladjevic i Sasa Milovanovic.
Hella Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 On 14/04/2018 at 20:26, 3opge said: jel te pevaljke traze simpanze za parenje samo pod uslovom da ih redovno prebijaju? sve imaju taj glič a koren je u lošem kodu polnog nagona pride nepečovanog za 21 vek Kada su u pitanju mane koje volimo na muškarcima, loša narav na koju bi žene mogle pozitivno da utiču bila je najprivlačnija. Isto tako, polovina žena smatrala je da im je pijani muškarac svojevrsan afrodizijak. http://arhiva.superzena.net/ljubav-sex.php?yyyy=2013&mm=07&nav_id=728433
Frank Pembleton Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Mislim da ne, mada možda brka uleti... Preteruje se sa medijskim ambicijama Karića. Mislim, hteli bi oni al da ništa ne košta. Njih.
Recommended Posts