James Marshall Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Ma glavu dajem da iza forsiranja ovog slučaja u medijima stoji Beba P. ili neki takav Grima Crvjezik (a možda i Vučić lično) da bi se šum umnogostručio i da bi se narod zabavljao ovim bizarnim slučajem. Čim je glavni svojevremeno uzeo učešća u ovom morbidnom rijalitiju (gdje nešto što stvara buzz da prođe bez njega) taj slučaj je dobio svoj život i upregnut je u svrhu "višeg dobra".
Ras Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 Parovi na Happy TV, karion koji prati dešavanja na ekranu: "Đus dobio trenerku kakvu je nosio pokojni Knele" Nešto kasnije i: "Đus obukao trenerku pokojnog Kneleta" Besan sam, kiptim od besa!
April Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 On 4/5/2018 at 9:29 AM, mraki said: Slažem se, ali isti ti tabloidi su presudu odavno već doneli, ne razvlače samo pokojnu ženu, već celu porodicu. A porodica kakva god da je valjda ima neka prava, čak i u Srbiji. Pritisak koji su oni stvorili teško da može da ne utiče na ceo proces. Meni je najodvratnije što nijedan jedini novinar nema muda da osudi orkestriranu hajku na porodicu. Posle se čude što ih preziru.
vememah Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Cveta ljubav između Kurira i vlasti. Quote (Qrir) (FOTO) NIKODIJEVIĆ JEDVA NAŠAO SKORO RASPRODATI KURIR: Posle obilaska više trafika došao do svog osveštanog krstića! Quote (Qrir) ZORAN BABIĆ JEDVA NAŠAO KURIR: Srećan Uskrs svima uz Kurirov krstić!
mraki Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Udruženim snagama u akciji protiv nasilja nad ženama, sve u rubrici zabava. Nije da ne znam kakvi su ološi, ali stalno probijaju granice...
3opge Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 jel te pevaljke traze simpanze za parenje samo pod uslovom da ih redovno prebijaju?
Duci Simonovic Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 Ova je posle 4 braka i 237 jebaca resila da se skrasi uz ajtijevca, al izgleda ajtijevci nisu ko sto su bili
Shan Jan Posted April 14, 2018 Posted April 14, 2018 ITjevci masovne ubice, ITjevci mlate zene... od sad se predstavljam kao kontraverzni biznismen :(
katamaran Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) Jebeni Bljuc objavi ovako lepu pricu i nigde ne objavi ime restorana da slucajno ceoveku ne naprave reklamu (da li je moguce da ovaj forum vise nema facepalm smajli?) https://www.blic.rs/vesti/beograd/beograd-dusu-ima-zbog-natpisa-na-jednom-restoranu-brze-hrane-mnogi-su-pustili-suzu/f2gwh07 Cak su se potrudili da zamagle ime na slikama... Jel zna neko o kom restoranu je rec? Edited April 15, 2018 by katamaran
Đipalo Junuz Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) 3 minutes ago, katamaran said: (dali je moguce da ovaj forum vise nema facepalm smajli?) : isuse : bez razmaka "Tajni začin", Gavrila Principa, imaš na fotkama na vitrinama, tu su zaboravili da zamagle. Edited April 15, 2018 by Đipalo Junuz
katamaran Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 Hvala. Bezveze sto ga nema gore u smajlijima... Sebe kapiram kao nekog ko ima oko za detalj al mi ovo promace. Srecom promace i Bljucu.
Đipalo Junuz Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 2 minutes ago, katamaran said: Bezveze sto ga nema gore u smajlijima... Eno ga u default kategoriji, pored onog koji jede kokice. 3 minutes ago, katamaran said: Sebe kapiram kao nekog ko ima oko za detalj al mi ovo promace I ti promače
katamaran Posted April 15, 2018 Posted April 15, 2018 (edited) Taman rekoh da sam ocoravio al ga definitivno nemam Nemam ni kokicara :( edit: definitivno sam uslikao celu default kategoriju (3x7) Edited April 15, 2018 by katamaran
Recommended Posts