mraki Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Da su samo oni, to ludilo ne jenjava eto već pune dve godine.
katamaran Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Svi muzu, al oni prednjace. A i predsednik je najavio da ce ubica biti uhvacen posle izbora ako se dobro secam. A predsdnik nas ne bi lagao.
jms_uk Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Svi muzu, al oni prednjace. A i predsednik je najavio da ce ubica biti uhvacen posle izbora ako se dobro secam. A predsdnik nas ne bi lagao.A je li precizirao posle kojih izbora? Nije. Tako da ce biti posle izbora. Nekih. Mozda. Nekad. Sent from my iTelephone using Tapatalk
mraki Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Čini mi se da je rekao u roku od 48 sati, ali da ne sitničarimo sad, kod njega je i to relativno.
katamaran Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 1 hour ago, ivic said: Kiosk u 27. marta, slikano 27. marta Ali lesinare tu nesrecnu devojku bez milosti Mozda namerno ni ne resavaju slucaj.
katamaran Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Brankov most je toliko zajeban da je privlacio usud vekovima pre nego sto je i izgradjen. To su strasne stvari, rodjaci
3opge Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 3 hours ago, ivic said: Kiosk u 27. marta, slikano 27. marta jebo knjigu, ocu enciklopediju u 10 tomova.
mraki Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 (edited) Ali zamisli tek tog govnara, koji “napiše” knjigu da profitira na ovome... mada ni onaj ko je kupi nije mnogo bolji. Neverovatno koliko se tu lešinara okupilo. edit: gledam sad, u Delfiju imaju čak dve, jednu napisao Mladen Mijatović, novinar hronike na Pinku, a drugu neka Zagorka, novinarka hronike u Novostima. Ipak nije DJV kao što sam pomislio, njegov književni prvenac mora biti o Vučiću, eventualno Putinu. Edited April 5, 2018 by mraki
James Marshall Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Koliki bolid treba biti enivej pa da te loži da radiš crnu hroniku decenijama kao taj pomenuti Mijatović.
mraki Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 (edited) A dobro, na to već gledam malo drugačije, to je posao, specijalizovao se za to, kako mogu razni inspektori... Nego, mene u celom ovom slučaju zanima, može li optuženi imati iole pravedno sudjenje posle ove nezapamćene hajke u medijima? Edited April 5, 2018 by mraki
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 ovo što se dešava oko ubistva jelene marjanović nije nikakva hajka posle koje će ubica imati nepravedno suđenje, za koje sumnjam da će se ikada dogoditi zbog istrage koja je vođena amaterski i nesposobnog tužilaštva, to je obično razlačenje leša nesrećne žene i to prevashodno od medija koji u isto vreme nemaju muda da se bave aktuelnom situacijom u zemlji na način dostojan profesije, ili su na neki drugi način povezani sa režimom
mraki Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Slažem se, ali isti ti tabloidi su presudu odavno već doneli, ne razvlače samo pokojnu ženu, već celu porodicu. A porodica kakva god da je valjda ima neka prava, čak i u Srbiji. Pritisak koji su oni stvorili teško da može da ne utiče na ceo proces. Toliko mi je odvratna ova tema posle svega da mi je glupo što sam bilo šta komentarisao.
Recommended Posts