June 9, 20177 yr Vaskrsnuo Ištvan Kaić, bio jutros u Jutarnjem na Pinku, četvrta runda fajta Kurir vs. Pink/Informer Edited June 9, 20177 yr by James Marshall
June 13, 20177 yr Jeste da je ovo internet portal iz komšiluka, ali vredi notirati naslov, ko neki srpski navijač da ga je napisao ... http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=976648 Edited June 13, 20177 yr by stoka
June 13, 20177 yr Samo ovom prilikom da pozelim direktorki Tanjuga sve najgore. Nije nas fotoreporter napadnut, nije zaposlen kod nas, crva nije ni bilo. Djubrad poslusnicka, na strani rezima po cenu svojih sopstvenih ljudi, ljigavci ljigavi. Da misle da ljudi iz struke ne znaju ko gde radi je zaista...nemam reci. /rant
June 14, 20177 yr Bice (stvorenje mi zvuci simpaticno) koje je "zabranilo" Sesu i reklamiranje hrvatskog turizma, estrade i kinematografije, trovali ga prijatelji trovao ga brat svastika i pasenog, dobilo Bentli kontinental od nemacke grofice... ostaje poslednji i prrrrrvi na listi onih kojima zelim sve najgore u zivotu i radu, i neizmerno mi je zao sto je u zdravlju, veselju i posebnom raspolozenju docekao 50. rodjendan.
June 14, 20177 yr Samo ovom prilikom da pozelim direktorki Tanjuga sve najgore. Nije nas fotoreporter napadnut, nije zaposlen kod nas, crva nije ni bilo. Djubrad poslusnicka, na strani rezima po cenu svojih sopstvenih ljudi, ljigavci ljigavi. Da misle da ljudi iz struke ne znaju ko gde radi je zaista...nemam reci. /rant Tanjug formalno ne postoji, tako da je u pravu - ne možeš da daviš Tanjugovog fotoreportera jer to ne postoji ... Edited June 14, 20177 yr by stoka
June 14, 20177 yr Pričate o Branki Đukić, pa ta će se odreći svakoga, samo da ostane tu gde je. Ovo joj je rutina, pogotovu što je sve oko toga "relativno" ... Oni stvarno ne postoje.... ....shit has hit the fan...
June 14, 20177 yr Pričate o Branki Đukić, pa ta će se odreći svakoga, samo da ostane tu gde je. Ovo joj je rutina, pogotovu što je sve oko toga "relativno" ... Oni stvarno ne postoje.... ....shit has hit the fan... Znam ko je, nego i dalje ne mogu da verujem u takvo probijanje dna. Nisu ni ostali mediji cvece, ali se uvek stane iza svog coveka, to je bas onako ljudski minimum.
June 14, 20177 yr Antonije kod Femica rece da familija kupuje smrdljive novine i podlistak. Realizovano?
June 14, 20177 yr Na Prvoj ide emisija o medijskim hajkama i blacenju ljudi. Pricaju Pajtic, Prangija, Milance Yukom, Misa Majic, Tamara Skroza i mnogi drugi. Moram da kazem da su meni Sveta Marjanovic i Ringier vece zlo od DJV i Informera. Ovi drugi su pacovi iz kanalizacija, ali Blic i njihovo delovanje su za ozbiljniji obracun.
June 14, 20177 yr Neće Blicu ništa da fali , oni su korporacija, sa njima se trguje... To na Prvoj ono što B.Lekić pravila?Taman da se pokrije 600 sati uvlačenja u dupe Vučiću . ....shit has hit the fan... Edited June 14, 20177 yr by Frank Pembleton