Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

? Tko, jel Svetli Knjaz Srpski?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Skat se ispišao po Informeru (i to Vučićevim citatom, profi trol), bila bi fora da je Presvijetli stao u odbranu Informera

Posted

Uh, idem da pustim ovo na ripit i zviznem koju rakijicu.

Posted

Najviše volim kad ljudi, makar to bile diplomate i političari imaju ljudsku reakciju.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Posted

Strašno, čak i Skot reagovao netipično, nediplomatski. Srbija je podneblje gde je zaista neizvodljivo ostati dostojanstven, kad-tad moraš da se spustiš na nivo nekog idiota i odgovoriš mu istom merom ...

Posted

Vučićević je u izjavi objavljenoj na sajtu Informera naveo da je Skot "bez ikakvog razloga i ničim izazvan prostački izvređao" taj list i da je na taj način uvredio i čitaoce, zbog čega očekuje reakciju strukovnih udruženja.

"To je neprihvatljiv odnos prema novinarima. Niko nema prava da se tako odnosi prema medijima, a najmanje strane diplomate", rekao je Dačić u izjavi za Informer.

Dačić je dodao da "to neće proći tek tako" i da će ministarstvo "svakako reagovati ovim povodom".

Pokret socijalista (PS) saopštio je danas da je "potpuno neprimereno" da strani diplomata vređa domaći medij kao što je američki ambasador Кajla Skot uradio kada je u pitanju "Informer".

šta će sada biti? :unsure:

Posted

odmah se javili premijersednikovi portparoli ... drugim rečima, zna se ko sve to pokreće, drugi su samo izvršioci naloga, a on se sve kao pravi blesav ...

Posted

šta će sada biti? :unsure:

Pa mislim da je konačno vreme da im vratimo za 99 i da malo mi njih bombardujemo!

Ako budemo imali goriva do tamo!

Posted

Prekosutra naslov u Informeru:

Sprema se opoziv?

TRAMP PORUČIO: SKOTE, DALJE RUKE OD INFORMERA

Američki predsednik stao u zaštitu najčitanijeg srpskog lista, upozorio Skota da pazi šta priča

(Putin: Skot da se izvini Vučiću i Vučićeviću)

Posted

Oboren sajt Novosti. 

Kraj?

Kod mene radi.