kurjak92 Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 koliko se smejem na ceo klip od 40 minuta vucicevica danas, nije mi dobro
mraki Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Ne znam zašto ovo nije urađeno ranije. Govna da ostanu napolju i gotova stvar. Sad odgledah klipove... Botovi izgleda ne rade na YT, nema ni jednog pozitivnog komentara za ovo stvorenje, a treba znati isključiti iste. Inače, vidim da je ubistvo pevačice opet glavna tema žute štampe. Hoće li to vođa ispuniti obećanje 35 godina kasnije u finišu kampanje?
Remi Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Marjanovići i Fila kod Marića, plus najava za četvrtak AV prvi put sa porodicom. Ciklus horora kod Marića.
Sludge Factory Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Malo prisecanja iz mladosti Ali ulozak neupotrebljen. Jbmmater, nisam strucnjak bas, ali meni deluje da je dobro iskoriscen.
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 još da mu izvuku epizodu sa djilasom i miškovićem čisto da se kompletira slika
vememah Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 (edited) Dobar ulov. Edited April 5, 2017 by vememah
James Marshall Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Miriše na ulov Predraga Popovića, koji je sam po sebi vrlo gadna pojava
Kreuz Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Ne znam gde bih s ovim... Ana Martinoli nova predsednica, Robert Čoban novi član Upravnog odbora Hartefakt fonda! Na današnjoj sednici Upravnog odbora Hartefakt fonda Robert Čoban je izabran za novog člana. Nova predsednica Upravnog odbora je Ana Marinoli, vanredna profesorka na FDU u Beogradu. U Upravnom odboru su još i Andrej Nosov, Biljana Srbljanović, Mirko Ilić i Goran Miletić. Jesam li nešto prespavao, Robert Čoban?!? Na jubilarnoj 15. Pro PR konferenciji koja je proteklog vikenda održana u Tuheljskim toplicama u Hrvatskoj, predsednik Color Press Grupe Robert Čoban je učestvovao u panelu "The Rise of Populism" ("Uspon populizma")
Frank Pembleton Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 (edited) Ne znam gde bih s ovim... Jesam li nešto prespavao, Robert Čoban?!? Jesi, pranje biografije. Još da dovede svog ortaka Vulina... Edited April 11, 2017 by Frank Pembleton
James Marshall Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 WTF je Hartefakt fond? A Čoban je vrlo popularan međ' novinarima (čak i ovim opoziciono nastrojenim), valjda što (između ostalog) pravi one besplatne krkanluke u NS, pa pozove novinarsku poguziju da se malo omrse za dž... Dani vina, Dani čega već ne, na Ribarcu...
Kreuz Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Kralj tabloida u UO jedne od aktivnijih fondacija za umetničku produkciju, pritom i govornik na panelu o populizmu Rekao bih da smo sve videli, ali znam da nismo...
James Marshall Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Što kaže Frank, pranje biografije, on i njegova CPG su sad popularni sa organizacijom tih panela, druženja novinara, ko fol se prave ozbiljne diskusije, pičke materine. Taj je sa ŽM trebalo odavno da odgovara za kvalitetno zaglupljivanje nacije.
Remi Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Jel pratite ovo iživljavanje televizije Pančevo nad sudinicom i njenom porodicom koja je ukinula presudu novinaru Stefanu Cvetkoviću? Prilozi su im za zatvor.
Recommended Posts