Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

koliko se smejem na ceo klip od 40 minuta vucicevica danas, nije mi dobro

Posted
Ne znam zašto ovo nije urađeno ranije. Govna da ostanu napolju i gotova stvar.

Sad odgledah klipove... :isuse:  :lolol:

Botovi izgleda ne rade na YT, nema ni jednog pozitivnog komentara za ovo stvorenje, a treba znati isključiti iste.

Inače, vidim da je ubistvo pevačice opet glavna tema žute štampe. Hoće li to vođa ispuniti obećanje 35 godina kasnije u finišu kampanje?

Posted

Marjanovići i Fila kod Marića, plus najava za četvrtak AV prvi put sa porodicom. Ciklus horora kod Marića.

Posted

Malo prisecanja iz mladosti

Ali ulozak neupotrebljen. Jbmmater, nisam strucnjak bas, ali meni deluje da je dobro iskoriscen. 

Posted

još da mu izvuku epizodu sa djilasom i miškovićem

čisto da se kompletira slika

Posted (edited)

Dobar ulov.

Edited by vememah
Posted

Miriše na ulov Predraga Popovića, koji je sam po sebi vrlo gadna pojava

Posted

Ne znam gde bih s ovim...

Ana Martinoli nova predsednica, Robert Čoban novi član Upravnog odbora Hartefakt fonda!

Na današnjoj sednici Upravnog odbora Hartefakt fonda Robert Čoban je izabran za novog člana. Nova predsednica Upravnog odbora je Ana Marinoli, vanredna profesorka na FDU u Beogradu. U Upravnom odboru su još i Andrej Nosov, Biljana Srbljanović, Mirko Ilić i Goran Miletić.

Jesam li nešto prespavao, Robert Čoban?!?

Na jubilarnoj 15. Pro PR konferenciji koja je proteklog vikenda održana u Tuheljskim toplicama u Hrvatskoj, predsednik Color Press Grupe Robert Čoban je učestvovao u panelu "The Rise of Populism" ("Uspon populizma")

Posted (edited)

Ne znam gde bih s ovim...

Jesam li nešto prespavao, Robert Čoban?!?

Jesi, pranje biografije.

Još da dovede svog ortaka Vulina...

Edited by Frank Pembleton
Posted

WTF je Hartefakt fond?

A Čoban je vrlo popularan međ' novinarima (čak i ovim opoziciono nastrojenim), valjda što (između ostalog) pravi one besplatne krkanluke u NS, pa pozove novinarsku poguziju da se malo omrse za dž... Dani vina, Dani čega već ne, na Ribarcu...

Posted

Kralj tabloida u UO jedne od aktivnijih fondacija za umetničku produkciju, pritom i govornik na panelu o populizmu :isuse:

Rekao bih da smo sve videli, ali znam da nismo...

Posted

Što kaže Frank, pranje biografije, on i njegova CPG su sad popularni sa organizacijom tih panela, druženja novinara, ko fol se prave ozbiljne diskusije, pičke materine. Taj je sa ŽM trebalo odavno da odgovara za kvalitetno zaglupljivanje nacije.

Posted

Jel pratite ovo iživljavanje televizije Pančevo nad sudinicom i njenom porodicom koja je ukinula presudu novinaru Stefanu Cvetkoviću?

Prilozi su im za zatvor.