Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

U pravu si, loše sam to sročio. Samo što bi na rodno-ravnopravnom bila likinja.

• Replies 10.8k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 7:00 Jutarnji program uz Kloaku 9:00 Vocaap uz Gospa Bubu 13:00 Podnevni TV duel Harper vs Harperomrzitelji 14:00 Dnevni pregled Ban Loga 15:00 Moderacija TV-a, pitanja i predlozi

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

sanjam da doživim dan kad će ovako sasrani od straha bežati ulicama, al ih neće juriti samo jedna žena već horda  

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Svake subote ili nedelje ujutru (eventualno kasnije prepodne ili ranije popodne) cale bi seo na svoje mesto za stolom u kuhinji, ledjima okrenut prozoru, digao i prekrstio noge na kuhinjski sto (keva

Posted Images

Može i likulja. :fantom:

Ako je  on lik, ona je ličinka

wiws9z.jpg

:isuse:

između olivere j. i dragana j. v. nema apsolutno nikakve razlike

pa nisi u pravu, lepo je objasnila u intervjuu, nije za fejs palm

izvini ali je meni to neobjašnjivo. pogotovu posle ? sa av

Pa lepo reče da ona nije političar, i da ne želi da odgovara na njegova pitanja

Samo što je problem što je ona svojim odnosom, njemu dozvolila da se tako ponaša...

Možda sam prečuo ali nije mu rekla : Vi treba da odgovarate na pitanja!

....shit has hit the fan...

2232_1.jpg

Šuvakov živi u Stepi?

Jbg, jedini način da se odupru je da bacaju molotove kad god krenu da im prave jebenu pumpu.

A i ovi zapeli za pumpu ko mahniti, mora da je Andrejeva il od nekog ko mu je ukrao ličnu kartu.

Edited by Dagmar

dada, dve-tri shachice hiljade istrazivacha onomad izadje pred ministarstvo, a milovana ministrove desne ruke nigde :isuse:

ja bih to mogla da zaboravim, al milovan ne bi trebalo <_<

Edited by gospa buba

Šuvakov živi u Stepi?

Jbg, jedini način da se odupru je da bacaju molotove kad god krenu da im prave jebenu pumpu.

A i ovi zapeli za pumpu ko mahniti, mora da je Andrejeva il od nekog ko mu je ukrao ličnu kartu.

Pre 8-9 meseci krceno je mesto za pumpu nekih 200 metara iznad, ka Farmaceutskom fakultetu, u pravcu prema gradu. Ali, jebiga, bolja lokacija je kad ljudi dolaze iz grada, jos pored Maxija...

Istinomer najavljuje da će praviti dnevni pregled vesti:

Edited by vememah

I?

Koji je cilj Andric-Djuric "Novi Pogledi" projekta?