Malkmus Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 U pravu si, loše sam to sročio. Samo što bi na rodno-ravnopravnom bila likinja.
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 između olivere j. i dragana j. v. nema apsolutno nikakve razlike
renne Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 pa nisi u pravu, lepo je objasnila u intervjuu, nije za fejs palm
kud u maglu Simoviću Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 izvini ali je meni to neobjašnjivo. pogotovu posle ? sa av
renne Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Pa lepo reče da ona nije političar, i da ne želi da odgovara na njegova pitanja
Frank Pembleton Posted February 24, 2017 Posted February 24, 2017 Samo što je problem što je ona svojim odnosom, njemu dozvolila da se tako ponaša... Možda sam prečuo ali nije mu rekla : Vi treba da odgovarate na pitanja! ....shit has hit the fan...
Dagmar Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 (edited) Šuvakov živi u Stepi? Jbg, jedini način da se odupru je da bacaju molotove kad god krenu da im prave jebenu pumpu. A i ovi zapeli za pumpu ko mahniti, mora da je Andrejeva il od nekog ko mu je ukrao ličnu kartu. Edited March 4, 2017 by Dagmar
gospa buba Posted March 4, 2017 Posted March 4, 2017 (edited) dada, dve-tri shachice hiljade istrazivacha onomad izadje pred ministarstvo, a milovana ministrove desne ruke nigde ja bih to mogla da zaboravim, al milovan ne bi trebalo <_< Edited March 4, 2017 by gospa buba
pantelia Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Šuvakov živi u Stepi? Jbg, jedini način da se odupru je da bacaju molotove kad god krenu da im prave jebenu pumpu. A i ovi zapeli za pumpu ko mahniti, mora da je Andrejeva il od nekog ko mu je ukrao ličnu kartu. Pre 8-9 meseci krceno je mesto za pumpu nekih 200 metara iznad, ka Farmaceutskom fakultetu, u pravcu prema gradu. Ali, jebiga, bolja lokacija je kad ljudi dolaze iz grada, jos pored Maxija...
vememah Posted March 9, 2017 Posted March 9, 2017 (edited) Istinomer najavljuje da će praviti dnevni pregled vesti: Edited March 9, 2017 by vememah
Budja Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 I? Koji je cilj Andric-Djuric "Novi Pogledi" projekta?
Recommended Posts