February 23, 20178 yr U pravu si, loše sam to sročio. Samo što bi na rodno-ravnopravnom bila likinja.
February 24, 20178 yr Pa lepo reče da ona nije političar, i da ne želi da odgovara na njegova pitanja
February 24, 20178 yr Samo što je problem što je ona svojim odnosom, njemu dozvolila da se tako ponaša... Možda sam prečuo ali nije mu rekla : Vi treba da odgovarate na pitanja! ....shit has hit the fan...
March 4, 20178 yr Šuvakov živi u Stepi? Jbg, jedini način da se odupru je da bacaju molotove kad god krenu da im prave jebenu pumpu. A i ovi zapeli za pumpu ko mahniti, mora da je Andrejeva il od nekog ko mu je ukrao ličnu kartu. Edited March 4, 20178 yr by Dagmar
March 4, 20178 yr dada, dve-tri shachice hiljade istrazivacha onomad izadje pred ministarstvo, a milovana ministrove desne ruke nigde ja bih to mogla da zaboravim, al milovan ne bi trebalo <_< Edited March 4, 20178 yr by gospa buba
March 6, 20178 yr Šuvakov živi u Stepi? Jbg, jedini način da se odupru je da bacaju molotove kad god krenu da im prave jebenu pumpu. A i ovi zapeli za pumpu ko mahniti, mora da je Andrejeva il od nekog ko mu je ukrao ličnu kartu. Pre 8-9 meseci krceno je mesto za pumpu nekih 200 metara iznad, ka Farmaceutskom fakultetu, u pravcu prema gradu. Ali, jebiga, bolja lokacija je kad ljudi dolaze iz grada, jos pored Maxija...
March 9, 20178 yr Istinomer najavljuje da će praviti dnevni pregled vesti: Edited March 9, 20178 yr by vememah