Jozef K. Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Šteta za tarzaniju. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Narkomančina rutinski... Ali ko dozvoli sebi da ih kreten navuče, Jbga... Brdo nekih voditelja je tako navukao, da su se jedva iskobeljali... ....shit has hit the fan...
gospa buba Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 chekaj prsli i tarzani? pa kako bre? ja mislila samo dnevnjak
James Marshall Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Koliko sam ispratio ovu drugu epizodu, već im se osula ekipa koja radi emisiju. Doduše, onaj Crnogorac djeluje kao da je u svom habitatu. Možda on pretekne. Ali realno zagrizli su previše, nit oni mogu da iznesu toliko programa improvizacijom niti Pink publiku zanima ta vrsta zajebancije. Nasjeli su, ispali su amateri, pucanj u sopstvenu nogu.
Reaktor Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 Šteta za tarzaniju. Tjah Nisam baš imao razumevanja za njinu estetiku, a izgiboše za šaku evara.
Ravanelli Posted February 22, 2017 Posted February 22, 2017 (edited) na twitteru sam video trač da je scenarista kočenja, ali ne znam kakav scenario ima ono, trebala bi biti improvizacija, tako da mislim da je ostao izvan pinka Edited February 22, 2017 by Ravanelli
Conspirator Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Narkomančina rutinski... Ali ko dozvoli sebi da ih kreten navuče, Jbga... Brdo nekih voditelja je tako navukao, da su se jedva iskobeljali... ....shit has hit the fan... Drugi pak uživaju da se valjaju u ružičastoj kaljuzi
Conspirator Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Dea i prva žrtva režima Sarapa, jutarnji dvojac za ispiranje mozga vikendom.
Frank Pembleton Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Jbte Sarapa , ja njega bez sakoa ne mogu da prepoznam.Kao ni treznog , verovatno...
pbg12345 Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 najbolje da je moguce videti treznog sarapu
JozoMujica Posted February 23, 2017 Posted February 23, 2017 Sudska veštakinja je psihološkinja, profesorka univerziteta, generalno uticajan i bitan lik u celoj profesiji Ako ne veštakinja, psiholoskinja i profesorka, valjda je likuša a ne lik?
Recommended Posts