Joshua Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 ju, a kad je vojtehovski postala kritička perjanica? promaklo mi. i da - jebalo ih retvitovanje te govnarke
Frank Pembleton Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 ju, a kad je vojtehovski postala kritička perjanica? promaklo mi. i da - jebalo ih retvitovanje te govnarke Od kad je srba i srbije...
Hella Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Ne sećam se da ga je neko citirao 2012e pa i nisam mislio samo na 2012
Joshua Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Od kad je srba i srbije... a, znači urušavala pink iznutra? kapiram. ^_^
copkillah Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 a, znači urušavala pink iznutra? kapiram. ^_^ evo, ako imaš stomak, objasnila je svoju dobronamernu misiju: https://tatjanavojtehovski.wordpress.com/2015/05/18/zasto-sam-postavila-verovatno-najjezivije-pitanje-u-istoriji-televizije/
Frank Pembleton Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 evo, ako imaš stomak, objasnila je svoju dobronamernu misiju: https://tatjanavojtehovski.wordpress.com/2015/05/18/zasto-sam-postavila-verovatno-najjezivije-pitanje-u-istoriji-televizije/ Puno srece u citanju ovoga...Samo stavi foliju na ekran posto sem pljuvanja i bljuvanja ne vidim kako da reagujes...
Joshua Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 pročitala. koliko već narednog dana podigla svest kolegama iz jedne agencije... uh.
Frank Pembleton Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 Jel' da da je gledaš drugim očima i shvataš tu njenu plemenitost? ....shit has hit the fan...
svashtabezneshto Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 ako si na tviteru, ne možeš je izbeći, svi je retvituju, svi je komentarišu, nju, sinišu kovačevića, biljanu lukić i čička. 4 jahača apokalipse.
gospa buba Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 ako si na tviteru, ne možeš je izbeći, svi je retvituju, svi je komentarišu, nju, sinišu kovačevića, biljanu lukić i čička. 4 jahača apokalipse. biljanu lukic? zivote teretano
kud u maglu Simoviću Posted December 6, 2016 Posted December 6, 2016 (edited) biljana sosko lukić tviter opozicionar šta je sledeće kemiš upravnik filharmonije Edited December 6, 2016 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts