Jump to content

Mediji u Srbiji

Featured Replies

bilbordi su sića lova

• Replies 10.8k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 7:00 Jutarnji program uz Kloaku 9:00 Vocaap uz Gospa Bubu 13:00 Podnevni TV duel Harper vs Harperomrzitelji 14:00 Dnevni pregled Ban Loga 15:00 Moderacija TV-a, pitanja i predlozi

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

sanjam da doživim dan kad će ovako sasrani od straha bežati ulicama, al ih neće juriti samo jedna žena već horda  

• Sludge Factory
    Sludge Factory

Svake subote ili nedelje ujutru (eventualno kasnije prepodne ili ranije popodne) cale bi seo na svoje mesto za stolom u kuhinji, ledjima okrenut prozoru, digao i prekrstio noge na kuhinjski sto (keva

Posted Images

9bfb7c.jpg

četnici, komunisti, liberali, svetosavci

:isuse:

Čekaj, to je stvaran bilbord? Nije fotošop?

Jebote, jedan diktator je crkao i oni se uskopistili oko pijeteta, umesto žurku da naprave.

Meteore, šta čekaš, vreme je.

moraš da budeš solidaran za tako nešto, na to sam mislio

pakost je jacha i troshi manje energije :d

f023e8752104d95d81c785fea0df01a6.jpeg

"U tako nečem"

:0.6:  :0.6:  :0.6:

Ubedljivo su najgori

SCkSTsL.png

ePp2Eck.png

236sGOi.png

q0B8TGv.png

YK4rbom.png

Ona će bilo kome da morališe...

Najjače što vedete opozicionog delovanja listom rt tu idiotkinju.

Šljam ...

....shit has hit the fan...

Ćurka koja je imala emisiju gde su se ljudi ispovedali o svojoj prošlosti, pa ja tu svašta bilo...

Jedno od pitanja je, recimo, bilo, da li ste imali orgazam kada vas je otac silovao...

Divna osoba...

ko je ta?

Ako ne znaš blago tebi. I bolje da tako ostane...

Ako ne znaš blago tebi. I bolje da tako ostane...

kasno :D

Najjače što vedete opozicionog delovanja listom rt tu idiotkinju.

pa šta i ovdašnje vedete građanizma su citirale babu i pijanca pa im niko sem Prepametnih Ljudi to nije zamerao jer su to mož mislit uvažene kolege forumaši :fantom:

Uhvatim malopre na Pinku najavu za neku emisiju, tema je nedavno utopljena 15-godišnja devojčica. Glasom za filmske trejlere: "Roditelji svakog dana iščekuju vesti o pronalasku tela svog deteta".

Bukvalno kao najava nekog filma. Jeza me uhvatila. Ne znam da li su gori oni sa Pinka, ili narod koji se hrani tim tragedijama, i uz kokice guta takve emisije.