November 28, 20168 yr četnici, komunisti, liberali, svetosavci Čekaj, to je stvaran bilbord? Nije fotošop? Jebote, jedan diktator je crkao i oni se uskopistili oko pijeteta, umesto žurku da naprave. Meteore, šta čekaš, vreme je.
November 29, 20168 yr moraš da budeš solidaran za tako nešto, na to sam misliopakost je jacha i troshi manje energije :d
December 3, 20168 yr Ćurka koja je imala emisiju gde su se ljudi ispovedali o svojoj prošlosti, pa ja tu svašta bilo...Jedno od pitanja je, recimo, bilo, da li ste imali orgazam kada vas je otac silovao...Divna osoba...
December 3, 20168 yr Najjače što vedete opozicionog delovanja listom rt tu idiotkinju. pa šta i ovdašnje vedete građanizma su citirale babu i pijanca pa im niko sem Prepametnih Ljudi to nije zamerao jer su to mož mislit uvažene kolege forumaši
December 3, 20168 yr Uhvatim malopre na Pinku najavu za neku emisiju, tema je nedavno utopljena 15-godišnja devojčica. Glasom za filmske trejlere: "Roditelji svakog dana iščekuju vesti o pronalasku tela svog deteta". Bukvalno kao najava nekog filma. Jeza me uhvatila. Ne znam da li su gori oni sa Pinka, ili narod koji se hrani tim tragedijama, i uz kokice guta takve emisije.