Jump to content
IGNORED

Mediji u Srbiji

bergasa19

Recommended Posts

Posted

Bolji mu je bio inicijalni line of questioning kad je isticao kako najviše para od države primaju najmanje gledani i najmanje čitani mediji (ujedno i najveći kritičari) dok se 1 Pinku i 1 Informeru gotovo ništa ne daje, gde je tu pravda, kako nume država da prepozna kvalitet i  nagradi krvav rad i visoku gledanost :isuse:

Takođe je bilo dobro i  ono "Šta radite sa Saudijcima? Ništa ne radite sa Saudijcima? Ja samo pitam. A zašto krijete to što radite sa Saudijcima?"

Posted

Nisam to video, znaci da sam se kasno ukljucio. Video sam da je na kraju prozvao Milenovic da zuri u Saudijsku Arabiju.

Dobro u svemu ovome je to sto DJV konacno ima prijatelja, odlican tandem sa Gordanom Uzelac. Kako se samo osmehuju dok ovo drugo postavlja pitanje.

Posted

Savršeno se nadopunjuju, kad je DJV prinuđen da zastane iz bioloških razloga ona nastavi po istoj liniji. "Htela sam da se vratimo na pitanje o... ne jaučite molim vas!" :D (Pretpostavljam da je neko od kolega zavapio?)

Posted

:D da, to je bilo odlicno

Posted

DJV je najveći prijatelj opozicije u Srbiji. Ako taj imbecil ne izvede građanstvo na izbore, niko neće.

Posted

Samo da najavim uskoro ide exkluzivan intervju sa Kikijem

Posted

Ranije iskorisceno za rusenje cuvenog budistickog hrama

Posted (edited)

Novosti vas pozivaju da preispitate svoja srca i shvatite svu bol i patnju kroz koju prolazi Prelepa Petra. O istom trošku razotkrivaju PAKLENI PLAN udovice da je tako mučenu, bolnu i prelepu još i opljačka. Vredi čitanja.

Edited by beowl
Posted

Novosti vas pozivaju da preispitate svoja srca i shvatite svu bol i patnju kroz koju prolazi Prelepa Petra. O istom trošku razotkrivaju PAKLENI PLAN udovice da je tako mučenu, bolnu i prelepu još i opljačka. Vredi čitanja.

kakav bljuc tekst

:puke:

nego samo ga preleteh, jel priča kako zatvaraju bgd restorane kad ide sa dečkom na večeru?

Posted

kakav bljuc tekst

:puke:

nego samo ga preleteh, jel priča kako zatvaraju bgd restorane kad ide sa dečkom na večeru?

Ja mislio da njen dečko nema vremena za restorane, priča se da mu protestantska etika nalaže da radi 25 sati dnevno...
Posted

Pitala sam se i pitam se je li greh što su mi priroda i genetika saveznici da izgledam pristojno. Mnogi kažu "lepo".

Ridam nad gorkom sudbinom prelepe Užičanke :cry: Muka je to, taj progon javnosti. Skoro kao kad neko nekog pokosi kolima.