Weenie Pooh Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Bolji mu je bio inicijalni line of questioning kad je isticao kako najviše para od države primaju najmanje gledani i najmanje čitani mediji (ujedno i najveći kritičari) dok se 1 Pinku i 1 Informeru gotovo ništa ne daje, gde je tu pravda, kako nume država da prepozna kvalitet i nagradi krvav rad i visoku gledanost Takođe je bilo dobro i ono "Šta radite sa Saudijcima? Ništa ne radite sa Saudijcima? Ja samo pitam. A zašto krijete to što radite sa Saudijcima?"
Kanzas siti zez Posted February 8, 2016 Posted February 8, 2016 Nisam to video, znaci da sam se kasno ukljucio. Video sam da je na kraju prozvao Milenovic da zuri u Saudijsku Arabiju. Dobro u svemu ovome je to sto DJV konacno ima prijatelja, odlican tandem sa Gordanom Uzelac. Kako se samo osmehuju dok ovo drugo postavlja pitanje.
Weenie Pooh Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 Savršeno se nadopunjuju, kad je DJV prinuđen da zastane iz bioloških razloga ona nastavi po istoj liniji. "Htela sam da se vratimo na pitanje o... ne jaučite molim vas!" :D (Pretpostavljam da je neko od kolega zavapio?)
April Posted February 9, 2016 Posted February 9, 2016 DJV je najveći prijatelj opozicije u Srbiji. Ako taj imbecil ne izvede građanstvo na izbore, niko neće.
kapetanm Posted February 12, 2016 Posted February 12, 2016 Samo da najavim uskoro ide exkluzivan intervju sa Kikijem
Skyhighatrist Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 https://twitter.com/Astr0G/status/698069506212655105/
ultra plasticni Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Ranije iskorisceno za rusenje cuvenog budistickog hrama
Muwan Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 (edited) Novosti vas pozivaju da preispitate svoja srca i shvatite svu bol i patnju kroz koju prolazi Prelepa Petra. O istom trošku razotkrivaju PAKLENI PLAN udovice da je tako mučenu, bolnu i prelepu još i opljačka. Vredi čitanja. Edited February 13, 2016 by beowl
kud u maglu Simoviću Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Novosti vas pozivaju da preispitate svoja srca i shvatite svu bol i patnju kroz koju prolazi Prelepa Petra. O istom trošku razotkrivaju PAKLENI PLAN udovice da je tako mučenu, bolnu i prelepu još i opljačka. Vredi čitanja.kakav bljuc tekst nego samo ga preleteh, jel priča kako zatvaraju bgd restorane kad ide sa dečkom na večeru?
radisa Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 kakav bljuc tekst nego samo ga preleteh, jel priča kako zatvaraju bgd restorane kad ide sa dečkom na večeru? Ja mislio da njen dečko nema vremena za restorane, priča se da mu protestantska etika nalaže da radi 25 sati dnevno...
Weenie Pooh Posted February 13, 2016 Posted February 13, 2016 Pitala sam se i pitam se je li greh što su mi priroda i genetika saveznici da izgledam pristojno. Mnogi kažu "lepo". Ridam nad gorkom sudbinom prelepe Užičanke Muka je to, taj progon javnosti. Skoro kao kad neko nekog pokosi kolima.
Recommended Posts