Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

bilo vec negde.

organizovana kriminalna grupa   :frust: 

Posted

Jebo im ja mater monopolisticku...

Jebem im ja svima mater, kakvu god.

Posted

Da li je LG 42LB5610 i dalje najbolja kupovina u tom rangu? Vidim da nema ovo V na kraju, ali ja imam kablovsku pa cenim da to nije problem.

Posted

Renne je skoro preporucivao za 32'' taj model, tako da pretpostavljam da je ista prica i u toj dimenziji. 

Posted (edited)

Znam, zato sam ga i pribeležila. Ali sada vidim da kod Mikija ima i LG 42LB561V koji je samo 10 evra skuplji, a jedina razlika koju ja primećujem je da ima T2 tjuner (šta god to značilo) i da uz 100 hz piše da je IPS panel. Taj IPS panel bi trebalo da je bolji od LCD običnog LED (opraštajte ako sam nešto lupila :ss1:).

Edited by kiki
Posted

Da li je LG 42LB5610 i dalje najbolja kupovina u tom rangu? Vidim da nema ovo V na kraju, ali ja imam kablovsku pa cenim da to nije problem.

Pazario taj jer nemam i ne treba mi kablovska ili adsl , furam samo hdmi sa kompa. Probao i PES, ima dobar odziv u game modu. Odradio neke dve kalibracije slike i od tada kompletno zadovoljan.
Posted

Znam, zato sam ga i pribeležila. Ali sada vidim da kod Mikija ima i LG 42LB561V koji je samo 10 evra skuplji, a jedina razlika koju ja primećujem je da ima T2 tjuner (šta god to značilo) i da uz 100 hz piše da je IPS panel. Taj IPS panel bi trebalo da je bolji od LCD običnog LED (opraštajte ako sam nešto lupila :ss1:).

sve tačno

a t2 je digitalni zemaljski tuner

Posted

Dakle, tvoja preporuka je da kupim ovaj sa V na kraju?

Kako i sa čime se radi kalibracija slike?

Posted

Kalibraciju radiš u podešavanjima daljinskim :) , postoji već oko sedam modova koji su sasvim okej tako da je to više za manijake i OKP-ovce.

Evo primera.

Posted

Ne može da mi stane  :isuse:  :lol:. U Tehnomaniji su mi preporučili Sonišu kdl-40r455bbaep. Cenim da sa Sonijem nema neke velike greške. Dva inča razlike mi ne znači ništa, a skuplji je 50-ak evrića. Po ostalim modelima, vidim da su Miki i oni tu negde po ceni.

Da li je neko kupovao u Tehnomaniji na kredit kod Rajfajzena? U prodavnici ovi pričaju da je kredit beskamatan, a na sajtu kada klikneš na informaciju za konkretno ovaj model, to baš i nije tako, štaviše.

• 2 months later...
Posted

da preduhitrim rennea - uzmi LG

Posted

zasto? treba sto pre da se odlucim.

Posted

Uzmi samsung

kako god, za taj novac nećeš pogrešiti,  kupićeš dobar televizor

Posted

Uzmi samsung

kako god, za taj novac nećeš pogrešiti,  kupićeš dobar televizor

+1