dig_chohano Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ne znam što se cimaš da baciš zvuk na TV, bolje ti je da ga slušaš preko nekog pojačala ili dobrog sistema zvučnika nego preko TV.
Musharaf Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 1080p. ne samo da se kablovski programi, u najboljem slucaju (sbb-ov d3), emituju u 480p/576i/576p, vec full hd tv mora da intrapolira siku sa svoje native rezolucije na ove, drasticno nize, pritom kvareci ono sto prikazuje. ipak, oni koji skidaju/nabavljaju/kupuju blu-ray materijal, te gledaju ne mali broj free-to-air satelitskih programa, vec sada, dakle pre zapocetog emitovanja (ne zemaljskog, koje vec vrlo ograniceno postoji) 1080p kanala, trabaju si pribavit' tv visoke rezolucije. to sto ce tehnologija vec daleko odmaci do trenutka kada operateri ovdasnji zapocnu pustanje hd signala, jeste predeterminisana (pozdrav augustinovcima) neminovnost.samo da se iznova osvrnem, u čemu je problem za sbb da skine barem strane kanale u većoj rezoluciji i 16:9 formatu?
Buck Naked Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ne znam što se cimaš da baciš zvuk na TV, bolje ti je da ga slušaš preko nekog pojačala ili dobrog sistema zvučnika nego preko TV.Učinio to. šljaka majstorski. Hvala!
Dankan Ajdaho Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 samo da se iznova osvrnem, u čemu je problem za sbb da skine barem strane kanale u većoj rezoluciji i 16:9 formatu?Ovo se i ja pitam.
boshoku Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 samo da se iznova osvrnem, u čemu je problem za sbb da skine barem strane kanale u većoj rezoluciji i 16:9 formatu?nemaju nikakvu koris' od toga jerbo pucanstvo jos uvek masovno rabi crt-ove a troskovi emisije hd premasuju operativnu cenu signala standardne definicije. to sto neki operateri pustaju par kanala u visokoj rezoluciji nije nista do li lame pokusaj nadgornjavanja sa sbb-om.
Grunf Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 nasao sam tv za mene :)samo da updatejum. TV je odlican, osim ako imate ATI HD3850 graficku i spajate je HDMI kablom sa TVom. onda ne da radi. moze preko vga ili komponentnog, ali HDMI ni da cuje.
Moća Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ljudi moze neki predlog za LCD do 30.000 slabo se razumem u nji' a buraz oce da se pocasti.
Grunf Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 pa nije bas veliki izbor za te novce, al ovo bi mozda moglo da ti pomogne.
ToniAdams Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 znajuci kakav je grumf kupio teve, savetovao bih da uzmes sve suprotnno od onog sta ti preporuci...
MayDay Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 morala sam da kliknem na grunfov link da jos jednom vidim taj televizor! uish!!!!
Musharaf Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 haha, sbb ladno ima 16:9 bbc world i rtl, ali to u d3 varijanti fura u 4:3 modu. gdi je tu logika?
Venom Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Jeb'o Grunfov TV, shtede se pare za ovo:http://www.dallasnews.com/video/dallasnews...64036&shu=1
John Coltrane Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 jel postoji kod nas neka vrsta "reciklaze"?...ono kao ja donesem neki TV od pre 15god i dobijem popust 10% pri kupovini...mislim da sam to negde cuo, ali kao kroz maglu...
Svepomalo Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 (edited) Pažljivo sam pročitao sve postove na ovu temu u prethodne skoro dve godine i sad sam još više zbunjen.Pomagajte, ovo je moj slučaj:- imam 2 klasična (katodna, CRT ako sam dobro shvatio sve skraćenice) TV-a, jedan crkava, treba mi zamena- razmišljao sam o ulaganju od 30-40.000 dinara- imam PTT KDS, TV mi služi uglavnom za kablovsku, poneki film na DVD-u, DIVX, ne služi kao monitor, PS3 neću kupovati još nekoliko godina, dok klinac još ne poraste- soba mi je normalne veličine - jedan TV je 3,5-4 m od kauča, drugi je pola metra od podnožja krevetaGledao sam i razne linkove na koje su forumaši upućivali, pa ako može neko da mi pojasni: 1. da li golo oko s naočarima i cilindrima može da primeti razliku između kontrasta 3500:1 PANASONIC TX-32LE8P Panasonic i 10000:1 SAMSUNG LE-32A450 Samsung2. Da li mi sa mojim potrebama treba rezolucija veća od 1366Х768 i da li je to lošije ili bolje od rezolucije na CRT samsungu od 63 cm 3. U čemu je razlika između HD ready i full HD.4. Postoji li dobar razlog da keširam 20.000 više nego što sam planirao i da kupim, na primer SAMSUNG LE-32A656 TVHvala Edited July 11, 2009 by Svepomalo
Recommended Posts