wall Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 (edited) ^Ha jbga za 32 jednostavno je tuga davati lovu za smart opcije. Isto mislim i za full HD ako će već dominirati kablovska. Neki LED samsung iz serije za 2013 i super. Naravno, tako ja... Ne kažem da je i ispravno. Edited July 2, 2014 by wall
Dionysos Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 (edited) по мени је туга давати за смарт уопште, много јефтинија и боља варијанта је xbmc преко raspberry-ja или apple tv-a или старог лаптопа... и + те нико не шпијунира, једина мана је што xbmc не подржава миракаст у овом тренутку, али и за то постоје решења... Edited July 2, 2014 by Dionysos
Feindouno Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ne bih ni sam nesto forsirao smart, svi prijatelji sa kojima sam pricao o ovome su rekli isto, nikad ga ne koriste i mnogo je prakticnije povezivati TV sa laptopom. Zaboravih da napisem da ne bih bas da uzmem neko najbazicnije sranje posto cu (vjerovatno sledece godine) ja da uzmem ovaj TV za man cave za koju je 32" savrsena velicina.
wall Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Eto imaš prepruku za lg, od samsunga ovaj znam da se pokazao skroz ok za taj novac UE32F5000... Mada, ja bih napravio mesta za minimum 37. :) Jbga bolje je...
Feindouno Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ne moze, dzaba ti prica... nema sanse. LG te preporucene ne nalazim u dostupnim radnjama.Taj Samsung ima za nekih 300e ali me buni sledece : OSVJEŽAVANJE SLIKE Ne
wall Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 :D A dobro, zajebali se ljudi. Naravno da ima osvežavanje slike. 100 Hz. Pogledaj još na nekom sajtu.
Feindouno Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 To je u redu.Vidim i rivjuovi su dobri, moram jos da pogledam ima li ga jos neko u ponudi.
Dionysos Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ne moze, dzaba ti prica... nema sanse. LG te preporucene ne nalazim u dostupnim radnjama. ali me buni sledece : OSVJEŽAVANJE SLIKE Ne такође и MODEL Ne :D Naravno da ima osvežavanje slike. 100 Hz. с тим да је панел вероватно 60 херца, а 100 је са Clear Motion Rate, тј. маркентиншко просеравање, али у пракси је довољно добро, тако да не би требало да буде проблема са сликом
wall Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Jes Clear Motion Rate. Za te pare teško da bude pravih 100Hz
wall Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Nemam pojma. :D 3D mi je skroz nezanimljiva i nepoznata stvar...
wall Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Renne svakako bolje zna. Mada, ja ga namerno ne bih slušao jer neće da se druži. <_< Ali lako je tuđim gloginje mlatiti. ^_^
borris_ Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 je li ovo (639€) prava cijena za taj TV? (u fr je oko 370€) Zasto su televizori u Srbiji toliko skupi?
Recommended Posts