Vapad Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Hm, jesi li pokušao da podigneš nov firmver na samsunga?
Кристофер Лумумбо Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 nista ne razumem, wtf je firmver? :D
Vapad Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 :DKada ja, recimo, odem na sajt filipsa za moj tv, tamo ima sofware sekcija gde mogu da skinem novi firmver, nov unutrašnji softver televizoraevo vidihttp://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=en&scy=si&ctn=32PFL3606H/58i kaže da novi, 2.24 radi sledeće TPM61E_2.24 (Date published: 2012-09-12)• TV does not response to the remote control when youswitch to France 24 or Balkan TVchannels via Teledünya digital service provider. (Only applicable to country, Turkey)• Picture freezes and TV does not response to the remote control when you switch to Mezzochannel. (Only applicable to country, Serbia)• TV has no video after startup when you connected a set-top box (STB) through HDMI. (Onlyapplicable to country, France)• YouSee channel allocation. (Only applicable to country, Denmark)• Changed the default [Visual impaired] option from on to off.Inače televizor mi izbacuje da uradim update kanala pošto je on, skenirajući dok je bio isključen, pronašao još nešto. Šašavi su ti novi televizori, čak i kada nisu smart.
Кристофер Лумумбо Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 pa nije ovo bas novi tv, ne verujem da moze da se apdejtuje. :D
Кристофер Лумумбо Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 imam ovaj tvhttp://www.svezakucu.rs/www/singleitem_buy.php?id=5640
Vapad Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Eh, ne mogu ništa da nađem za njega, čak nema ni USB, ne znam, izvini :(
renne Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 hvataš dvb-c na toj tošibi, a taj samsung nema dvb-c tuner, zato je tako, Hoću reći, tošiba ima kablovski tuner
katamaran Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) Ne mogu nesto da se snadjem sa LG televizoromhttp://www.dodaj.rs/...l90w/tvmeni.jpg(necu da je hotlinkujem jer je velika slika)Koliko se secam ranije sam na automatskom pretrazivanju prvo trebao da izaberem antena ili kabl pa kasnije jos neka podesavanja pre nego sto krene sa pretragom kanala. Sada odmah pocinje sa pretragom i trazi samo analogne kanale a meni trebaju digitalni. Skoro je TV vracen iz servisa pa mi se cini da su mi ubacili drugi softver :ph34r:Sa ovim menijem kao da ni nema DVB-C tjuner (definitivno ima)edit: ranije je antenski kabl isao direktno iz zida dok sada ide iz D3 2.0 risivera. Da ga to ne zeza? Edited February 8, 2013 by katamaran
katamaran Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 (edited) Nemam vise edit pa moram novi post. Ista prica i kad se direktno poveze kabl.Sad cu da vidim da izguglam neko uputstvo (stampano je krs) da vidim da nisam ja slucajno neso zaboravio.edit: definitivno nesto nije u redu. Ovako treba da bude Edited February 8, 2013 by katamaran
katamaran Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Izgleda da sam resio. DVB-C tjuner radi tek kad ga namestis na pojedine zemlje.Izgleda da sam dobio ono sto mi treba (dvb-c+ preskakanje kodirani kanala) tako sto sam ga slagao da sam u Sloveniji :)Najludje je sto kad hoces da promenis sa Italije i Francuske na neku drugu zemlju trazi pink kod i to razlicit :)
Töölönlahti Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Kupio bih DVB-T2 prijemnik, vidim da Tehnomanija Gigatron ima ovaj Strong SRT-8200 po 9.990 8.990 dinara, ali mi to deluje kao rip-off...Ima neko preporuku?
renne Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Nadji negde Falkona 2200Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Töölönlahti Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 E, video sam i taj (Falcom T2200 ga zovu najčešće), lep je i sitan i ima da se nađe za ~55€, ali em ne znam ko pravi i gde da recimo skinem novi firmware ili doublecheckujem specs, em sam pročitao na par mesta frustrirane korisnike koji prigovaraju oko raznih stvari (greje se mnogo, ne prihvata USB veći od ne znam koliko, nepouzdano snimanje...). Jesi ga koristio nekad?
Recommended Posts