Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Televizori

Featured Replies

Just now, bags said:

@Venom

Za koji model /OS si se opredelio?

TCL C7K. Vidim daga na drugim mestima isto nema, pretpostavljam da se dobro prodavao.

• Replies 3.6k
  • Views 350.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da prijavim - kupio Grunding QLED 65 incha za 80000 (bio je na popustu) i slika kida - crna je pitch black, kontrasti, detalji, zvuk, softver brz - jebote ako je ovaj 700E kakvi su oni od par hil

• Hteo da kupim TV, tražili 40 evra za isporuku, rek'o idem uskoro kolima ionako da nešto transportujem, poručiću negde oko srede (takoreći danas) i pokupiću krajem septembra...

• Uzeo sam LG Oled 😁  Otišao sa ženom ona reče hoću taj i više nije bilo diskusije. 

Posted Images

3 minutes ago, Venom said:

TCL C7K. Vidim daga na drugim mestima isto nema, pretpostavljam da se dobro prodavao.

https://geizhals.at/tcl-c7k-v197657.html

Probaj ovde videti ima li ga negde u Nemackoj. Vidim da je u AT na drugom mestu popularnosti a nema ga ni amazonu.

2 minutes ago, bags said:

Probaj ovde videti ima li ga negde u Nemackoj. Vidim da je u AT na drugom mestu popularnosti a nema ga ni amazonu.

Dok naruci - opet ce poskupeti.

vlade

Just now, bags said:

Gledao sam na tako nekom portalu. Amazon je bio 600 za 55, ali njih mrzim već deceniju. Saturn imam na licu mesta, isto je bio 600, ali ako ga sam pokupiš.

Nije toliko bitno ni hitno, pretpostavljam da se ili rasprodao ili je TCL zaključio da svi samo to kupuju pa su digli cene. Verujem da će se opet vratiti, a i da se ne vrati kupiću nešto drugo. Ili neću uopšte, nije mi baš preko potreban.

Više mi je bilo smešno kako čovek kao i uvek sve isplanira i onda se sve rasprši kao balon od sapunice.

2 minutes ago, Venom said:

Više mi je bilo smešno kako čovek kao i uvek sve isplanira i onda se sve rasprši kao balon od sapunice.

Ja sam u zadnji cas ove godine kupovao neke malo vece poklone i tu je jos gore kad se tako nesto slicno dogodi.

• 2 months later...

Sony TV mi izbacuje da aplikacija SmartTubeNext nije bezbedna i da treba da je deinstaliram, a to je aplikacija za gledanje JuTjuba bez reklama koja radi savršeno. Nećete, razbojnici.

6 minutes ago, napadaj said:

Sony TV mi izbacuje da aplikacija SmartTubeNext nije bezbedna i da treba da je deinstaliram, a to je aplikacija za gledanje JuTjuba bez reklama koja radi savršeno. Nećete, razbojnici.

Ma važi, koristim je na android boxevima već godinama, milina u odnosu na yt sa brdom reklama. Bagra

Uglavnom, što kaže naš narod "ko zna zašto je to dobro". Nakon što je TV nenadano poskupeo, setih se da dolazi Black Friday, pa rekoh daj da sačekam. I stvarno pojavio se prvo opet za 600 i onda ga snizili na 550 (TCL C7K 55").

Tako da eto. Nije OLED ali koga boli uvo za te pare. Na tom mestu ionako sija sunce ko blesavo, još sam daleko od toga da me zanima da se staram i TV-u i da ga prekrivam. Verovatno je malo prevelik za ovo mesto, ali onaj od 50" je bio iz nekog razloga lošiji, kao da je drugi model.

PXL_20251206_103029431.jpg

On 30. 11. 2025. at 11:42, napadaj said:

Meni je bukvalno nestala app sa Nvidia shielda nema šanse da sam je ja uninstalirao tako da mi je velika misterija šta se desilo. Uglavnom, instalirao sam opet i sve ok.

Smart tube je jedini razlog što ću box da ubacim u spavaću, tamo mi izbacuje reklame od 30, 40 sekundi u klipu od 10 minuta, teraju me na samoubistvo koliko popizdim.

Možda je do ovoga (https://www.bleepingcomputer.com/news/security/smarttube-youtube-app-for-android-tv-breached-to-push-malicious-update/). Pre par dana se pojavila informacija da je aplikacija kompromitovana. Više informacija na njihovoj GitHub strani (https://github.com/yuliskov/SmartTube?tab=readme-ov-file#important-announcement-about-the-app).

Edited by Aleksandar_84

• 1 month later...

Sony prodao TV diviziju: šok iznenađenje na tržištu televizora, TCL preuzima poznati brend

Sony izdvaja TV poslovanje i osniva zajedničku firmu sa TCL-om, koja će preuzeti razvoj, proizvodnju i prodaju Sony i BRAVIA televizora širom sveta.

Edited by Milosh76

1 hour ago, Milosh76 said:

Sony prodao TV diviziju: šok iznenađenje na tržištu televizora, TCL preuzima poznati brend

Sony izdvaja TV poslovanje i osniva zajedničku firmu sa TCL-om, koja će preuzeti razvoj, proizvodnju i prodaju Sony i BRAVIA televizora širom sveta.

Sjajna vest, mozemo da ocekujemo televizore TCL kvaliteta sa Sony cenama.

• 4 months later...

sad sam u nekoj kafani, nabavili tv od 100 inci zbog svetskog prvenstva.

koliko cudo