Jump to content
IGNORED

Televizori

luba

Recommended Posts

Posted

Fala fala... al ja za upola para mogu da kupim neki fullHD vox il nesto slicno. U cemu je razlika, sta se tu uopste gleda? I kolika je ta razlika?

Posted

brate, mojne Vox..

prvo ti reci koliko si para spreman da daš

Posted

Fala fala... al ja za upola para mogu da kupim neki fullHD vox il nesto slicno. U cemu je razlika, sta se tu uopste gleda? I kolika je ta razlika?

Razlika je verovatno u okntroli kvaliteta, kvalitetu delova koji se ugrađuju i pre svega veku trajanja. 

Mojih 5c. Ne bih uzeo vox vivax i tako ta sranja, pa makar još godinu skupljao pare.

Posted

mislim da se(nas) zajebavaš

:huh:

u čemu je razlika izmedju vox tv-a i sony tv-a?

razlika je u hemisferi kvaliteta. ako je finansijski momenat presudan mogu razumeti, ali si prvo tako trebao reći. imam xy budžet, šta da uzmem, a da je što veće i da ima hd ili šta ti već treba

ovako zvuči kao da se raspituješ koje je dobro pivo da se popije i ljudi ti napišu ginis, a ti kažeš jeeebiga ginis je 200 kinti i za te pare mogu da popijem tri jelena.

pa ti brate pij jelen

Posted

Nisu parice problem, samo sam pitao da li je razlika dovoljno velika d aopravda duplo vecu cenu.  

Postoji li jos neka razlika sem kontrole kvaliteta? Mislim, neke konkretne mogucnosti, karakteristike? Hocu reci, da li da gledam samo da uzmem bilo koji TV bolje marke ili treba obratiti paznju na neke specificne modele?

Posted

Naravno da ima veze. Isti proizvođač ima po pet-šest serija u jednoj godini, sa sveboljim kvalitetom

Posted (edited)

VOX je sasvim korektan izbor u svom cenovnom razredu. Mislim da je Sony papreno precenjen kao i Samsung. 

Moj izbor i preporuka je, u zadnjih godinu i po: LG ili Philips, tim redosledom.

PS

Korporacija Sony već desetak godina ne živi od prodaje elektronike i treba je, po meni, izbegavati u širokom luku.

http://www.bankar.me/2013/05/30/od-cega-sony-zivi/

http://www.blic.rs/it/od-cega-zivi-soni-od-elektronike-svakako-ne/tj8emz6

Edited by zmanic
Posted

Naravno, LG je fdef na prvom mestu, ali rekoh da ne protežiram neki brend

Posted

Sad tek skontah da imam u stanu + na selu svašta nešto LG, od 4 TV-a (tri LED, a jedan od njih 6+ godina, plus jedan još matoriji CRT), preko 2 telefona, do DVD playera sa HDD, isto matorog... sve radi ko sat, ko i prvog dana. 

LG ftw, za svoj razred.

Posted

klasa a: sony i panasonic

klasa b: lg, samsung, toshiba, philips

klasa c: viva, vox itd.

Posted

Slusaj Renea, LG, a kad kazes koliko para dobices i konkretniji savet :)

Posted

Slusaj Renea, LG, a kad kazes koliko para dobices i konkretniji savet :)

... a i čoveka kod kog da kupiš :)

Posted (edited)

Samo da pohvalim, kupio sam tv od tipova koji donose iz Madjarske. Pokvario se bio, garancija vazi, lg servis na Cuk Padini jako profesionalni. Riknula bila maticna ploca, resili za dan.

Inace, taj tip sto prodaje ima lager u Beogradu, donese ti kuci, otvori kutiju i proba tv pred tobom. Nista slanje kurirskim sluzbama i slicno.

Edited by LeBron
Posted

Pretpostaviću da je Miki, ja sam pre par godina kupio od njega i preporučio ljudima (nekima i sa foruma) i svi oduševljeni.

Posted

Ja sam se ipak odlucio za radnju. Razlika u ceni nije bila vredna rizika, jer sam taj koji sam zeleo nasao na nekoj akciji.