Jump to content
IGNORED

PPP mali pijac...

yolo

Recommended Posts

Posted

ja jedino vikendom prelazim reku a uvek me mrzelo da cekam. moracu jednom ipak.

zbog morke.

Posted

Ajd opisite gde je ta "rucna" baba...

Posted

na starom merkatoru se pojavilo neko devojče koja prodaje pečurke, pored stepenica gore, kod pekare Relja, nema čega nema, jedno dvadeset vrsta, sigurno

Posted

njena tezga je okrenuta ka zemunu, u prvom redu gde se prodaje zivina i sir, negde pri sredini, mozda malo blize dunavu. u principu ne mozes promasiti, uvek je ogroman red ako dodjes vikendom. prepoznaces je po tome sto ima oteklu ruku.

Posted (edited)

Pitaj gde je "Rusmir" kafanica. E od Rusmira udjes na pijacu i taj red gde si usao peta-sesta tezga po redu, pitaj za Kaju.

Inace ako nisi u "Rusmiru" jea kobasice domace, a ti jedi.

edit: imas i pored gimnazije (nije pijatz jbg) dobar rostilj kad te put nanese, zove se "Mangulica i Konj" , veeeliki kiosk iza zgrade vazuhoplovstva, na pocetku parka.

Edited by Caligula
Posted

Jeste, tetka Kaja. Kod nje jaja i raznu zivinu. Mislim da je kokosh svuda ista ali su pevci, guske, sotke i morke kod nje garant domaci

svako kod kaje kupuje zivinu ^_^

Posted

Ej da dodam za mlecne stvari - na zemunskoj pijaci (ima valjda i drugde ali ja samo tamo video) prodavacica mojoj zeni preporucila jogurt&kiselo mleko&pavlaku&mleko od proizvodjaca "Granice" kaze, inspekcija nikada to mleko nije vracala ni povlacila iz prodaje etc.

Moja zena naravno poveruje i kupi jogurt i pavlaku - jbte, gusto, pun ukus, kao iz detinjstva :wub:

tako da toplo preporucujem, od tada kupujemo sve od mleka "Granice" jelte

Prodavnica je u onom sokacetu sa prodavnicama odmah na pocetku kod SUP-a, posle cvecare valjda (drze btw. sve i svasta, dobri su im i somuni)

Posted

"Granice" :wub:

Jaja dobijam od ujne. Koke imaju veliko ograđeno dvorište/voćnjak i po ceo dan su napolju, koncentrat nisu videle nikad u životu, jedu isključivo šta nađu plus malo pšenice ili kukuruza. Žumance je "crveno" i "lepljivo" a neretko se desi i dvožuče. Nema bolje!

Inače na pijac ne idem jer mi je vrlo teško da se organizujem zbog posla a najbliži mi je onaj u Starom Merkatoru. Ne znam valja li čemu, moraću da počnem bar vikendom da idem u Zemun.

Posted

Super je stari merkator, ja tamo idem redovno

Posted

E super, tamo mogu i peške (sa kolicima na točkiće) :)

Fala!

Posted

Mogu i da ti dam hintove gde šta da kupuješ :)

Posted

Super su Granice. To je verovatno jedini razlog za ulazak u lanac "Aman".

Posted (edited)

propade slika

Edited by fritifrut
Posted

Mogu i da ti dam hintove gde šta da kupuješ :)

:heart: vikaću, ne brini!

Super su Granice. To je verovatno jedini razlog za ulazak u lanac "Aman".

Jednom uđoh u njihov neki diskont, otvorio se nedavno u komšiluku pa reko' da vidim šta ima. Koliko sam zapazila, nešto su jeftiniji od Maksija ali poluprazno deluje i ima nekih opskurnih marki za koje nisam nikad ni čula. Ne znam, kad mi stigne nbgd klub kartica možda i odem da kupujem (popust 10% -_- )